A Magyar Természettudományi Múzeum és a NASA a Hold felfedezése című kiállítását láthatjuk, a múzeum kertjében dínókkal is találkozhatunk. A Vadak ura musical nem csak gyerekeknek szól. A 6szín Teátrumban jazz és színház Balázs Elemérrel és barátaival, vendég: Udvaros Dorottya. Tárnokon adventi koszorút készíthetünk az Asszonyműhelyben, a Kelet Kávézó és galériában a klímaszorongás elleni küzdelemről beszélgethetünk.

A Hold felfedezése

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége, a NASA és a Magyar Természettudományi Múzeum bemutatja A HOLD FELFEDEZÉSE című időszaki kiállítást. A kiállítás megtekintése ingyenes.

Dínókert a Természettudományi Múzeumban

Hogyan éltek? Mit ettek? Hogyan nézhettek ki? Ha szereted a dínókat, biztosan foglalkoztatnak ezek a kérdések. Csisztu Péter és Peredy Zoltán szobrászművészek életnagyságú dínó-rekonstrukciói segítenek közelebb kerülni kedvenc lényeidhez – invitálja a múzeum a dínórajongókat. A kiállítás a múzeum kertjében tekinthető meg.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

VADAK URA EGY ÁLLATI JÓ CSALÁDI MUSICAL


Egy igazán izgalmas családi musical, amely nem csak gyermekeinknek szól! Egy nagy erdő tele állat klánokkal, kikre számtalan veszély és kaland vár, miközben küzdenek a hatalomért, a Vadak ura címért. Minden Vadak Ura – The Covenant színházjeggyel rendelkező látogatónk számára 50% kedvezményű belépőjegyet biztosítunk a Magyar Természettudományi Múzeum állandó és időszaki kiállításaira.

Jazz és Színház – Balázs Elemér és barátai koncert

A népszerű dobos, Balázs Elemér és barátai kilépve a jazzkoncertek világából, különleges színházi estre készülnek, ahol minden hónapban egy színművésszel kiegészülve ötvözik a színház és a jazz zene műfaját a 6szín Teátrumban, a Jókai utcában. Vendég: Udvaros Dorottya

Asszonyműhely Tárnokon

A Heinrich Antal házban az Iharos Népművészeti Egyesület irányításával adventi koszorúkat készíthetnek a szorgos kezűek hétfőn délután.

A Heinrich Antal házban

Szolasztalgia – Mihez kezdjünk az ökoszorongásunkkal?

Mit tehet valaki, akire bénítólag hat a klímaválság, aki tehetetlennek érzi magát vagy szorong? Egyáltalán megszabadulhatunk-e az ökológiai válságtól? Miben segíthetnek a kisközösségek vagy az egzisztenciális pszichológia a klímaszorongással szemben? Beszélgetés Takács-Sánta András (ELTE Humánökológia), Kőváry Zoltán (pszichológus) és Nagy Réka (Ökoanyu) részvételével a Kelet Kávézó és Galériában.

Bénítólag hat?

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/mttmuzeum