Ide is eljutottunk! Már kézfertőtlenítőt is lopnak, ráadásul sunyi módon. Szerda délben egy jól öltözött nő beszaladt az érdi patikába, felkapta a fertőtlenítőt és elfutott. A biztonsági kamera mindent látott, a patikusok pedig felismerték az asszonyt.

„Arra szeretnénk megkérni kedves betegünket és a családját, hogy soha többé ne jöjjenek, hozzánk, mert nem látjuk őket szívesen, ugyanis mi fel fogjuk ismerni” – írták az érdi Vass Patika közösségi oldalán azt követően, hogy a biztonsági kamera rögzítette a lopást.

A felvételeken látszik, hogy a jól öltözött, fekete kabátos asszony benyit a patika ajtaján, odamegy az ajtóban elhelyezett fertőtlenítőhöz, azt felkapja és gyors léptekkel elszalad. Annak ellenére, hogy a lopás jól dokumentált, a patika nem kíván feljelentést tenni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A tolvajról készült felvétel – Forrás: Facebook/Vass Patika

Az elmúlt két hétben ritkán kapható cikk lett a kézfertőtlenítő folyadék. A járvány megérkezésével szinte azonnal lepakolták a polcokról az összeset.

Beindul a fertőtlenítőszer gyártás

Szerdán az érdi kézfertőtlenítő lopással szinte egyidőben jelentették be, hogy a Mol is segíti a kórházak fertőtlenítőszerrel való ellátását, ugyanis a vállalat almásfüzitői egységében a hétvégén megkezdik a felületek és az emberi testfelületek fertőtlenítésére is alkalmas szer gyártását, naponta 50 ezer liter mennyiségben.

A készítményt először a kórházak, kiemelt közintézmények, a nagyüzemi felhasználók kapják meg, a tervek szerint két hét múlva pedig a kiskereskedelemben is elérhetővé teszik.

Kiemelt kép: A tolvajról készült felvétel – Forrás: Facebook/ Vass Patika