Nagy erőkkel keres a rendőrség Budapesten egy 14 éves kamaszlányt, aki a józsefvárosi gyermekotthonból tűnt el május 21-én.

Engedély nélkül távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint Kertész Alexandra 2021. május 21-én engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy 8. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

Kertész Alexandra 156 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fehér cipőt viselt, írja a police.hu.

Fotó a lányról:

Fotó: police.hu

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Tolna megyében egy 14 éves lány tűnt el

A lakosság segítségét kérik a bonyhádi rendőrök a 15 éves Kiss Katalin eltűnésének ügyében. A kamaszlány még május 3-án tűnt el, azóta semmiféle életjelet nem adott magáról.

Hetek óta nem ad életjelet magáról

A 15 éves lány 2021. május 3-án a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. 

Személyleírása

Kiss Katalin körülbelül 160 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, sovány testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert, írja a police.hu.

Fotó az eltűnt lányról:

Fotó: police.hu

Ha bárki bármit tud

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kiss Katalin – Forrás: police.hu