Az érvényben lévő kijárási tilalom ellenére a gyáli fiatalok autóba vágták magukat és szombat estét tartottak. Annyira jó volt a parti a Peugeut-ban, hogy a közlekedési szabályok sem érdekelték őket.

30 km/h-ás övezetben száguldoztak

A baleset vasárnapra virradóan történt Gyál egyik lakóövezetében, ahol a megengedett legnagyobb sebesség mindössze 30 km/h. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Autó a bokorban

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem adták meg az elsőbbséget

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója úgy tudja, a száguldozó Peugeot sofőrje nem adta meg a jobbkezet egy BMW-nek a Rákóczi utca és a Bercsényi Miklós utca kereszteződésében.

A BMW is csúnyán összetört

Megpördült az autó

Az ütközés után a BMW többször megpördült, a Peugeot az árkot átugratva egy fa és egy ház kerítése közé ékelődött, miközben egy másik fát kidöntött.

Dolgoznak a helyszínelők

A kijárási tilalom ellenére ültek autóba

A vétkes Peugeotban ketten könnyebben megsérültek, a BMW-ben az egyedül utazó sofőr nem sérült, mindkét autóban fiatalok ültek, a Peugeot-ban többen voltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Itt történt a baleset

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztiáb