Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt hirtelen rosszul lett szentendrei otthonuknál Schobert Norbert, akit aztán mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A hírről a felesége, Rubint Réka számolt be a közösségi oldalain, majd megkezdődött az aggódás, hiszen nem lehetett semmi konkrét információt tudni a fitneszguru állapotáról. Eddig! Réka ugyanis nemrégiben újabb poszttal jelentkezett, ezúttal a kórházból, s tudatta: Norbi jobban van.

Kutyasétáltatás közben lett rosszul

Blikk úgy tudja Norbi a kutyájukat vitte el megfuttatni, azonban amikor hazaértek, rosszul lett és összeesett a ház előtt. Norbi édesanyja a lap megkeresésére elmondta: “Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utcán esett össze

Egy közeli ismerős a lapnak azt is elmondta, Norbi délelőtt lett rosszul, a szentendrei házuk előtt az utcán, onnan szállították az Amerikai úti kórházba.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Átlagos napnak indult

“Ez a nap is úgy indult, mint a többi. Reggel futni ment Hacsival, ami napi rutinnak számít Norbinál. Miután visszaért, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. Mentőhelikopter érkezett a házhoz, azzal vitték a kórházba. A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát, reméljük, minden rendben” – mondta az informátor.

Aggódnak érte

Mint megírtuk Norbiért rengetegen aggódnak, a hazai sztárvilág képviselői is közösségi oldalukon tudatták: szorítanak Norbi felépüléséért. Réka Instagramon közzétett bejegyzése alatt többek között megszólalt Sarka Kata, Peller Marianna és Dér Heni is.

Kapcsolódó:

Pártfogoltja is üzent neki

A bejegyzéshez továbbá hozzászólt a Jóban Rosszba színésznője Madár Vera is, aki jobbulást kívánt a fitneszgurunak, illetve Norbi pártfogoltja, Rácz Géza is üzent a kórházban fekvő Norbinak.

Rácz Jenő is szorít Norbiért

Rácz Jenő – akinek pár hete Norbiék még az esküvőjén is ott voltak – egy közös képpel fejezte ki aggodalmát, a poszthoz pedig azt írta: “Drága barátom gondolok rád sokat”

Réka most a kórházból posztolt

Norbi állapotát illetően Réka nemrégiben tett közzé egy posztot, a fitneszguru a kórházi ágyában fekszik, ám láthatóan jobban van. Felesége most ezt írta: “Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat!A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt. Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”

Itt a teljes poszt:

Norbinak korábban szívműtétje volt

Mint ismert Norbi egy komoly szívműtéten esett át még évekkel ezelőtt, hogy most a mostani rosszulléte ezzel van-e összefüggésben az egyelőre nem ismert.

Életmentő műtét

A tréner még 2012-ben egy életmentő operáción esett át, miután a szívét megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott. Ezért a szervének egy részét ki kellett vágni. Akkor úgy búcsúzott el Rékától, hogy lehet, hogy soha nem ébred fel.

Elbúcsúzott

„Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették – mondta akkor Norbi, akit ha egy nappal később műtenek meg, akkor biztosan nem éli túl ezt a súlyos betegséget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schobert Norbi és Rubint Réka – Forrás: TV2