Valószínűleg nem épül meg az a csili-vili focistadion, amelyet Siófokra terveztek. A polgármester nem örül ennek, de “bizonyos szempontból megérti” a helyzetet.

Jött egy levél

Hosszas előkészítő munka után a minap, az immár sportügyekben (is) eljáró honvédelmi minisztérium illetékes államtitkára arról téjékoztatta Siófok polgármesterét, hogy nem újítják fel a városi focistadiont. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így néz ki a stadion most

Forrás: a Révész Géza utcai stadion közösségi oldala.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tájékoztatás

dr. Lengyel Róbert úgy fogalmazott a közösségi médiában: A korábban a siófoki futball stadion fejlesztésére biztosított és az önkormányzatunk számlájára át is utalt pénzt most zárolták.

A pénz egy részének annyi

A projekt előkészítésére eddig elköltött összegen kívül megmaradt – egyébként milliárdos nagyságrendű- pénzt, rövidesen vissza kell utalni az államkasszába.

A szomorú konklúzió

Ennyi a rövid hír, de ebben a helyzetben nem volt váratlan és bizonyos szempontból tán meg is értem…

A poszt

Diósgyőrből érkezett szurkolók Siófokon

Egy másik sportágra azért jut pénz

A Teqball Kft. 750 Teqball pályát szállíthat a szakképzési centrumok részére, nettó 393 millió forintért – írja a napi.hu. A teqball kifejlesztői a magyar Borsányi Gábor, Huszár Viktor Dénes és a milliárdos Gattyán György. Az üzletember pártja indult a tavaszi választásokon is.

Címlapfotó: siofok.hu.