A közelmúltban Kossuth-díjra jelölt énekesnő, Zalatnay Sarolta elárulta: azt a férfit, barátot keresi, aki fogja majd a kezét a végóráin, vagy aki azt szeretné, hogy ő álljon ott mellette a búcsú perceiben. A művész már nem bízik a mindent elsöprő szerelem erejében, ugyanakkor újra férfiak tömege kezdett el udvarolni neki.

Férfiak tömege udvarol neki

Zalatnay Saroltának még mindig rengeteg fellépése van, és úgy tűnik, a fiatalok sem felejtették el őt. Nemrég nagy slágeréből egy csodálatos feldolgozás készült, ami osztatlan sikert aratott. A magánéletében azonban nem ennyire szerencsés. „Hogy őszinte legyek, mindenre számítottam, miután két hónappal ezelőtt megjelent az újragondolt, Várlak még című dalom, de arra nem, hogy férfiak tömege kezd el nekem újra udvarolni” – nyilatkozta a legendás énekesnő.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átalakult, lecsitult a vágy

„Bevallom, hízelgő a sok megkeresés, de közben azt vettem észre, hogy már nem azt érzem a soraikat olvasva, mint korábban. Nyilván jólesik és hízelgő ez a fajta figyelem, de olyan régóta kerestem már a szerelmet, hogy közben elszaladt az idő, és szép lassan ez a fajta vágy átalakult, lecsitult bennem. Ma már csak mosolygok, ha szerelmes üzenetet kapok…” – mondta a Borsnak Cini.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Társat és szövetségest keres

„A helyzet az, hogy sokkal többre értékelnék egy olyan férfit magam mellett, aki egy barátra, egy szövetségesre, egy társra vágyik, és ezeket látja meg bennem. Érzelmekből, köszönöm szépen, kijutott nekem elég, de ahogy a példa mutatja, az örök szerelem elkerült, és talán nem véletlenül alakult így az életem” – tette hozzá Zalatnay.

Rossz esténként egyedül

A 74 esztendős művész szerint ebben a korban egy kapcsolatba nem is kellenek már a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél sokkal fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás. „Rossz esténként egyedül! A lányom persze, támaszt nyújt nekem minden értelemben, de azért az mégsem ugyanaz. Egyszerűen csak jólesne néha főzni valakinek, vagy csak egymásra figyelve átbeszélni a nap eseményeit” – fogalmazta meg vágyait az énekesnő.

Tett annyit a magyar zenéért

November elején adott hírt arról a BudaPestkörnyéke-hu, hogy Kossuth-díjra jelölték Zalatnay Sarolta énekesnőt. December 14-én lesz 75 éves, és az ő generációjában már az összes kollégája megkapta az elismerést. Zalatnay úgy gondolja: tett annyit a magyar zenéért 16 éves korától, hogy megkaphatja a rangos kitüntetést.

Egy interjúból derült ki

A TV2 stúdiójában lépett fel Zalatnay Sarolta, és a Sztárban Sztár leszek! című show-ban a műsorvezető gratulált neki a Kossuth-díj jelöléshez. Az énekesnő megköszönte az elismerő szavakat és örömmel mondta, hogy nagyon örül a felterjesztésnek.

Beszállt a kampányba

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy tavasszal, a választási kampány részeként utcafórumot tartott Tárnokon Aradszki András, Érd és térségének kormánypárti képviselőjelöltje. Az eseményen megjelent Zalatnay Sarolta is, aki nem először áll ki nyilvánosan a Fidesz-KDNP mellett. A politikus Facebook-oldalán külön megköszönte Cini támogatását. 

A börtön után költözött Tárnokra

Zalatnay Sarolta 2006-ban költözött Tárnokra, miután letöltötte börtönbüntetését. Az énekesnő összesen 120 millió forint kárt okozó csalás bűntettében mondták ki bűnösnek. Ekkor kapta ajándékba a Budapest melletti településen azt az ingatlant, amelyben mai napig él.

Hitelezői hiába várták a pénzt

2009-ben azonban titokban megvásárolta valaki Zalatnay ajándékba kapott házát és Cini nevelt lányának a nevére került. Akkori becslések szerint 30 millió forintért kel el az ingatlan, miközben egyik hitelezője hiába várta, hogy törlessze a korábban kölcsönadott 14 millió forintot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta és egy másik legenda, Kovács Kati. Fotó: archív