Zalatnay Saroltát is bevetette a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje tárnoki utcafórumán. Aradszki András nem először kampányol az énekesnővel, szeptemberben a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót írta alá az énekesnő.

Kampányfinis Zalatnay Saroltával

Utcafórumot tartott szerdán Tárnokon Aradszki András, Érd és térségének kormánypárti képviselőjelöltje. Az eseményen megjelent Zalatnay Sarolta is, aki nem először áll ki nyilvánosan a Fidesz-KDNP mellett. A politikus Facebook oldalán külön megköszönte Cini támogatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aláírta a Stop Gyurcsányt

Az énekesnő először tavaly szeptemberben vállalta fel nyilvánosan politikai hovatartozását, amikor az érdi Stop Shop parkolójában felállított standnál megjelent és aláírta Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! ívet. Az eseményen ott volt T. Mészáros András Érd korábbi polgármestere, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, valamint Aradszki András, Pest megye 1-es számú választókerületének jelenlegi képviselője.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ezt a fotót posztolta Aradszki András szeptemberben

Forrás: Facebook/Aradszki András

Megköszönte a sok lájkot és támogatást

Zalatnay Sarolta látogatásáról Aradszki András osztotta meg a fotót a Facebook-oldalán. “Köszönöm a sok gratulációt, a kedves lájkokat, boldog vagyok mert annyi szeretetet kaptam tőletek, mint a színpadon szoktam. Ez is erősíti bennem azt, hogy jó helyen vagyok, mert “Mindig kell egy barát“ – Cini így köszönte meg a szeretet az esemény után a fotó alatt. A kormánypárti politikusok hálásak voltak az énekesnőnek, hogy “kiállt a biztonságos, normális jövő mellett”.

Gyűlöli a politikát, mégis beszállt Cini

A legendás popdíva néhány éve nagyon lesújtó véleménnyel volt a közéletről. „Ha belegondolok – mindenféle politika ellenére, mert gyűlölöm a politikát –, sokkal, de sokkal nagyobb rendszerváltás voltunk mi, mint bármilyen politikai váltás. A zene, a táncdalfesztivál, az öltözködésünk, a szabadságunk, a dalszövegek. Az lehet mondani, hogy az volt igazi. Bárcsak minden váltás ennyi ideig tartana, mert mi gyakorlatilag 50-55 éve nyomulunk” – fogalmazott három éve Lilu videóblogjában.

Állami támogatás

Zalatnay Sarolta tavaly nyáron 10 millió forintot kapott egyik koncertsorozatához Kásler Miklóstól. Azzal támadták, hogy az állami támogatásért cserében állt be a Fidesz mögé.  

A börtön után költözött Tárnokra

Zalatnay Sarolta 2006-ban költözött Tárnokra, miután letöltötte börtönbüntetését. Az énekesnő összesen 120 millió forint kárt okozó csalás bűntettében mondták ki bűnösnek. Ekkor kapta ajándékba a Budapest melletti településen azt az ingatlant, amelyben mai napig él.

Hitelezői hiába várták a pénzt

2009-ben azonban titokban megvásárolta valaki Zalatnay ajándékba kapott házát és Cini nevelt lányának a nevére került. Akkori becslések szerint 30 millió forintért kel el az ingatlan, miközben egyik hitelezője hiába várta, hogy törlessze a korábban kölcsönadott 14 millió forintot.

Jó kapcsolata van a polgármesterrel

Aradszki András nemrég interjút adott a BudaPestkörnyeke.hu-nak, amelyben vázolta a Tárnokkal kapcsolatos terveit. A fideszes politikus azt mondta, hogy kiváló kapcsolatot ápol a helyi polgármesterrel.

Elkerülő utat építene

Portálunknak így fogalmazott: „Tárnokon sem fideszes a polgármester, mégis kiváló és eredményes vele a kapcsolatom, aminek eredményeként új óvoda létesült és Tárnok is kapott 150 millió forintot a lakóutak fejlesztésére. A dolgok mai állása szerint a Zámori úton márciusban megkezdődik a régen várt körforgalom kivitelezése, valamint az út felújítása. Egyetértünk abban dr. Lukács László polgármester úrral, hogy község közlekedési terheltségét egy elkerülő út tudja orvosolni. Ez egy hosszabb projekt lesz, de el kell kezdeni. Szóval az én nézőpontomból tényleg az a jó polgármester, akivel együtt lehet dolgozni és közösen tudunk tenni az ott élők érdekében” – mondta Aradszki András a BudaPestkörnyeke.hu hírportálnak.

Kiemelt kép: Aradszki András és Zalatnay Sarolta – Forrás: Facebook/Aradszki András