Ha otthonfelújításon gondolkodsz, és laminált padló érdekel, akkor a legjobb, ha figyelembe veszed az alábbi izgalmas szempontokat. Szeretnénk, ha olyan laminált padló, parketta jutna az otthonodba, amelyen nemcsak te, hanem a vendégeid is ámulva járnának-kelnének.

Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszed, akkor az otthonod új fényben tündököl majd, és még nagyobb öröm lesz belépni a bejárati ajtón.

A laminált padló, parketta rövid története

A 20. században egyre nagyobb mértékben terjedt el a jó minőségű padló, parketta. Az olcsó és időtálló megoldás padlószigetelésre a laminált padló, amely esztétikus és nagyon sokoldalú mintázatban érhető el. Akár mahagóni, ébenfa, egyszerű tölgy, fenyő mintázatra vágysz, ma már szinte bármit megkaphatsz a piacon. A Homelux webáruházban a laminált padló, parketta és falburkolat kínálata széles körű, és kitűnő ár-érték arányban kapható.

Ne elégedj meg a középszerűvel, válassz minőségi laminált parkettát

Amikor az otthonod felújítását szeretnéd nyélbe ütni, akkor érdemes minél jobb minőségű laminált padlót, parkettát választani, hiszen több évtizedben gondolkozol. A padló, amit ma leraksz a lakásban, annak hosszú időn át kell megfelelnie az elvárásaidnak.

Olyan termékeket válassz, amelyek lépésállók, vízállók és nem deformálódnak. A laminált padló legjobb előnye, hogy gyorsan felszerelhető, javítható, könnyű és kitűnően szigetel. Ne feledd, hogy a laminált padló, parketta teljesen kész állapotban érkezik hozzád, így a lerakást követően sem csiszolásra, sem pedig lakkozásra nincs szükség. 

Egy jó szakember segítségével órák alatt lerakható a parketta, melyet követően hosszú éveken át élvezheted a tökéletes, sima, csillogó padlófelületet.

A padló burkolata szempontjából nemcsak a hőszigetelés, hanem a hangszigetelés is fontos szempont. Senki sem szeretné a felső emeleten járkáló lakók lépteit hallgatni. Ezért vastagabb, mintegy 12 mm vastagságú laminált padlót válassz. Így biztosíthatod, hogy a lépteidet senki se hallja, és az otthonod igazán a béke szigetévé váljon.

Honnan vásárolj laminált padlót, parkettát?

Ha nem szeretsz sorban állni, és már tudod, milyen mintázatú padlót szeretnél, akkor rendelj online, könnyen, kényelmesen. A Homelux webáruház jóvoltából nem kell cipelned és nem kell sorban állni a kasszánál. Pillanatok alatt megveheted a kedvenc laminált padlót, parkettát, amelyet rövid idő alatt át is vehetsz a futárszolgálattól. Használd ki a házhoz szállítás minden előnyét.

Laminált padló, parketta előnyei

Mint említettük, a laminált padló, parketta modern alternatíva a hagyományos padlóburkolatokra. A termékek vékonyak, ennek ellenére kiemelt szigetelőtulajdonságokkal rendelkeznek, ezért társasházakban és magánházakban is egyaránt jól használhatóak.

A változatos mintázatnak köszönhetően minden otthonban ideális megoldást jelentenek. A világos és sötétebb famintázatok mindenféle változatban elérhetők, így a modern és klasszikus dizájnok, szobabelsők igényeinek is megfelelnek.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 15. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.