A szépségszalon vezetője hiába remélte, hogy fizetni fog a magyar modell, nem tette meg. Állítólag más is pórul járt már vele kapcsolatban.

Érdekes történet látott napvilágot a híresség kapcsán

A Blikk számára elmesélte egy korábban szépségszalont működtető személy, hogyan ejtette át őt a magyar modell, aki nyíregyházi orvosának a receptre felírható, fogyasztást elősegítő készítményért nem pénzzel, hanem természetben fizetett. Nevét nem árulta el a szépségszalon vezetője, a megkárosításáról viszont részletesen beszélt. A szépségszalont még közel 15 éve működtette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így történt az eset

A sztármodell bejelentkezett a szépségszalonba, majd hajhosszabbításra volt igénye. Rendkívül világos színűre kellett a póthajat festeni, ami nem bizonyult egyszer feladatnak. A végeredmény azonban kitűnő lett, és a kuncsaft is elégedett volt vele.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kellemetlen helyzet

A modell azt mondta, hogy mivel nincs nála pénz, később fogja kifizetni a számlát. A szépségszalonban senki sem gondolta, hogy nem fogja rendezni a tartozását, hiszen egy ismert személyről volt szó. Megbíztak benne, és kedvesnek is tűnt.

Legközelebb sem fizetett

Az ismert személynek legközelebb a hajával foglalkoztak újfent, de a szépségszalon más szolgáltatásait is igénybe vette, mint a manikűr és a pedikűr. Ekkor sem akart azonban fizetni. A szépségszalon számára kezdett igen kényelmetlen lenni a helyzet.

Nem gyanakodtak

A szépségszalon vezetője még ekkor sem hitte volna, hogy sosem fogja látni a pénzt. Kérték, hogy fizessen a modell, de csak ígérgetést kaptak. Végül a modell bartert kínált fel, ám abból sem lett semmi.

Végleg eltűnt

A szépségszalonból eredménytelenül keresték, a modell nem akarta rendezni a későbbiek során sem a tartozását. 2008 környékén történt mindez, közel százezer forintos számláról volt szó. Akkor épp gazdasági válság volt, a bevétel kiesése érzékenyen érintette a szalont.

Akkor még többet ért a pénz

Akkoriban ennyi pénzből lehetett bérelni Budapesten egy albérletet. Akár egy szemeszternyi tandíjra is elég volt százezer forint.

Nehéz gazdasági helyzet volt

Mindenki igyekezett akkoriban minden forintot megragadni, ezért is volt a szalon számára különösen kellemetlen a kialakult szituáció. A szépségszalon vezetője azt mondta a Blikk számára, hogy ez tanulópénz volt számára. Azóta egyébként már nem üzemelteti a névtelen informátor a szóban forgó szalont.

Más is pórul járt

A lap értesülései szerint a sztármodell néhány évvel ezelőtt megkárosította a fordrászát. Azt ígérte, a hajhosszabbításért a következő alkalommal fog fizetni, ám nyom nélkül felszívódott, az összeget a fodrász azóta sem látta.

Nyíregyházi orvosának speciális módon fizetett

Kiderült, hogy a szóban forgó modell együttléttel fizetett nyíregyházi orvosának. Cserébe cukorbetegeknek szánt, fogyást elősegítő gyógyszereket írt fel neki a doktor. Az orvost felfüggesztették. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció