Újabb fejlemény történt annak a nyíregyházi orvosnak az ügyében, aki szexért cserébe egy ritkán kapható, fogyasztást elősegítő gyógyszert írt fel egy közismert budapesti modellnek. Az orvost felfüggesztette a kamara.

Közleményt adott ki a Magyar Orvosi Kamara

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei háziorvos 2023. május 12-én a Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökségének bejelentette, hogy ellene a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat, ezért kérte a kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését a vizsgálat lezárultáig. Ezzel az Országos Elnökség egyhangúlag egyetértett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szexelő dokiról lehet szó

Ahogy a hvg.hu írja, vélhetően arról a nyíregyházi orvosról lehet szó, aki szexért cserébe írhatott fel a fogyáshoz is használt diabéteszgyógyszert. Az ügyben egy 43 éves budapesti nő érintett, valamint a háziorvos.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiderült, ki lehetett

A Kékvillogo.hi is megírta, hogy kiderült, ki lehet az a 43 éves budapesti modell, aki szexet ajánlott egy 48 éves nyíregyházi orvosnak, hogy az együttlét után felírjon neki egy gyógyszert.

Fogyni akart

A készítmény mellékhatása drasztikus fogyás, cukorbetegeknek kell szedni. Most a Facebookon a Nagy Bulvárcsoport nevű csoportban és a Redditen megnevezték a valóban rendkívül ismert modellt, egykori playmate-et – írja az Origo.

A lakásban készült fotók buktatták le

Az ismert modell az otthonában készített videókat, amiken éppen a fogyásáról beszél, és ebben a lakásban készült a rendőrség videója is, amin átvizsgálnak minden helyiséget, fiókot, és rátalálnak a szerekre.

Fél év alatt tíz kilót dobott le

Korábban a lap is írt az egykori playmate-ről, aki fél év alatt tíz kilót fogyott. A modell tagadta, hogy róla lenne szó.

Eljárás folyik

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben.

Elfogadta az ajánlatot

A doktor elfogadta az ajánlatot, a gyanú szerint az aktus megtörtént, majd e-receptre felírta a cukorbetegeknek szánt készítményt, amelynek ára dobozonként 35 800 forint, mellékhatásként pedig fogyaszt. A készítmény már hiánycikké vált, mert sokan íratják fel maguknak illegálisan, nem cukorbetegek, hanem fogyni vágyók, köztük sztárok is.

Házkutatást tartottak

A nyomozók házkutatást tartottak az ismert hölgy budapesti otthonában, ahol lefoglalták a vényre kapható gyógyszereket.

Szabadlábon védekeznek

Az ügy másik szereplője, a szabolcsi orvos köztiszteletben álló szakember, szakmai szervezeteknél is fontos pozíciót tölt be, emellett boldog házasságban élő családapa is. Információik szerint a rendőrség mindkettőjüket kihallgatta, de nem tettek vallomást és jelenleg szabadlábon védekeznek.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu