Erősítést kérünk! Hangzott a rendőrség rádiójában, amikor a Velencén leintett autós gázt adott, elsodort egy járőrt, majd autós üldözés következett lövöldözéssel. Végül több kilométerrel arrébb megállították és hat kiló marihuánát találtak nála. A rendőrség videóját a cikkünk alján lehet megnézni.

Tudták kit kell megállítani

Fülest kaptak a rendőrök és a feltételezett kábítószer-kereskedő autóját akarták megállítani a november 18-án 14 óra 30 perc körül egy parkolóban Velence belterületén.

Gázt adott

A férfi nem állt meg a rendőri jelzésre; gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki könnyebben megsérült.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rálőttek a zsaruk

A rendőrt biztosító egyik kollégája egy célzott lövést adott le a menekülő gépkocsi kerekére, de a dílert ez sem állította meg.

Autós üldözés

Az autó – nyomában a felderítőkkel – tovább száguldott, végül néhány kilométerrel távolabb, Nadap és Lovasberény között tudták a rendőrök megállásra kényszeríteni.

Hat kiló kábítószer

A gárdonyi lakhelyű férfit elfogták, gépkocsijából mintegy hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a BRFK felderítői. A lövés nem okozott személyi sérülést. | Ide kapcsolódik: Miről ismered fel, hogy ki szívott füves cigit? Itt a válasz!

Elfogták a dílert

Részlet a rendőrség videójából – A videót a cikkünk alján lehet megnézni

Kábítószer-kereskedelem és hivatalos személy elleni erőszak

Az eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály folytatja. Hivatalos személy elleni erőszak miatt az illetékes ügyészséget értesítették.

Autós üldözés az M0-áson

Legutóbb egy hete volt autós üldözés Budapest környékén. Akkor az M0-áson kezdődött a száguldozás, majd Törökbálinton folytatódott, végül futással lett vége.

Nagy sebességgel érkezett Törökbálintra

Az autó az M0-ásról nagy sebességgel érkezett Törökbálintra, ahol két autóval is összeütközött, majd oszlopnak csapódott, végül az árokban kötött ki.

Karamboloztak, majd elszaladtak

De ezzel messze nem volt vége az üldözésnek. A sofőr és öt utasa ugyanis gyorsan kimásztak, majd elszaladtak a rendőrök elől.

Elkapták a sofőrt

Az autót vezető nőt hamarosan elkapták, de a többieket nem. Ezt közvetetten a rendőrség is megerősítette, mert ezt írták: “A rendőrök a járművet vezető nőt rövid időn belül elfogták, vele szemben az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, egyben vizsgálják az eset összes körülményét. Az utasok személyazonosságának tisztázása folyamatban van.”

Itt a rendőrség videója a velencei drogdíler elfogásáról

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából