Több baleset is történt az elmúlt napokban Budapesten és környékén. Ezek közül kettő olyan meglepő volt, hogy még a helyszínre érkező mentőegységek is csak néztek, és első látásra azon gondolkodhadtak, ezt hogy sikerült összehoznia a sofőrnek.

Autó a patakban

A Rákos-patakba hajtott egy kék Suzuki, miután ütközött egy másik járművel a 14. kerületben, a Füredi utcában, a Gvadányi utcánál, szombaton délelőtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A hídnál zuhant a Rákos-patakba

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kimászott a sofőr

A fővárosi hivatásos tűzoltók leereszkedtek a mederbe ahol hevedereket rögzítettek a járműre, majd tűzoltó autódaruval a partra emelték a gépkocsit. Az autóban egy ember ült, ő el tudta hagyni a kocsit.

Mentőegységek a patakban

Túl gyorsan ment

Parkoló gépkocsinak csapódott egy vélhetően túl gyorsan hajtó fehér BMW vasárnap hajnalban Pócsmegyeren, a Megyeri fasor és a Csendes út kereszteződésében.

Óriási lehetett a becsapódás

A ház bejáratához gyűrte az autót

Az ütközés következtében az egyik autó a lakóház és annak kerítése közé zuhant, a gépkocsi elején támaszkodva, függőleges irányban állt meg.

Ezen a látványon a szomszédok is meglepődhettek

Egy ember volt az autóban

Az autóban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta a gépkocsit. A helyi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd az úttestre visszaemelték a felborult autót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók forrása: Katasztrófavédelem