Egy teherautó és egy személyautó ütközött Budapest 14. kerületében, az M3-as autópálya kivezető szakaszán. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon torlodás volt.

Nagy volt a csattanás

Baleset történt az M3-as kivezető szakaszán. Egy kamion ütközött össze egy jóval kisebb személyautóval. Úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt, bár mentők is érkeztek a helyszínre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autó

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hárman ültek a Fordban

Két férfi és egy nő ült a Fordban, a belső sávból a középsőbe sorolt és összeakadt a tankerrel. Megpördült és a forgalommal szemben állt meg, a szalagkorlátnak nem ütközött neki.

Nagy Lajos király úti felüljárónál történt

A katasztrófavédelmi mobil labor is kijött a tanker miatt, de nem szivárgott belőle semmi. Mindenesetre este 10 körül még csak egy sávon lehetett közlekedni.

19 óra előtt nem sokkal

Két személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 10-es kilométerénél, Nagytétény közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon.

Még egy ütközés a közelben

Két személyautó ütközött Szigetszentmiklóson, a Petőfi Sándor utcában. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Délután sok volt a baleset

Két személyautó karambolozott Budapest XXI. kerületében, az Erdősor utca és Kölcsey utca kereszteződésében. Az érintett kereszteződést lezárták.

Eközben a rendőröknek más dolguk is volt Budapesten

Rendőrök avatkoztak be a Margit hídnál, egész nap tüntettek a kata-törvény módosítása ellen a fővárosban.

Hármas karambol Újpesten

Három személyautó karambolozott Budapest IV. kerületében, az Árpád úton 6 óra körül. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett úton forgalmi akadályra kell számítani.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/G.K.