A közelmúltban jelentették be, hogy a Korda György-Balázs Klári duó 2024-ben Aréna koncertet ad, Korda 85 néven. Nem véletlen, hogy a napjainkban is igen népszerű előadóművészek nem nevezik életműkoncertnek a jövő évi nagy fellépést. Azt mondják: még van valami, aminek meg kellene történnie ahhoz, hogy azt érezzék, megcsináltak mindent.

Másodvirágzás

Balázs Klári és Korda György 42 éve házasok. A házaspár karrierje a második virágzását éli, fesztiválok nagyszínpados fellépőinek számítanak és rendre telt ház előtt szerepelnek. A pihenés is fontos már számukra, Balázs Klári saját bevallása szerint nagyon szigorúan fogja a férjét, mindent megtesz azért, hogy az énekes minél tovább élhessen erőben és egészségben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életük bulija lehet

Jövőre életük nagy bulija vár rájuk: az Arénában lépnek fel a Korda8 5 névre keresztelt nagykoncertjükkel. A fellépés igazán egyedi lesz, már folynak az egyeztetések azzal kapcsolatban, hogy milyen koreográfiák kerüljenek bele a programba és melyik dalok csendüljenek fel.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Több mint 500 dalt énekelt

Korda György 66 éve van a pályán, ezalatt az idő alatt több, mint 500 dalt énekelt, amiből legalább 100 sláger.  Magyarországon nincs is még egy előadó, aki ilyen statisztikával rendelkezik. 

Fogyni szeretne néhány kilót

 „A koncertre készülődés egyik sarkalatos pontja, hogy le szeretnék fogyni 4-5 kilót. Nem azért, mert kövérnek érzem magam, 90 kiló vagyok, egyszerűen úgy gondolom, hogy a koncerten könnyebben viselem magam, ha újra annyi kiló lennék, mint 25 évesen” – mondta Korda György. 

 Rangot jelent számukra

„A fesztiválokon 20-30 ezer ember előtt léptünk fel, vagyis nézőszámban nem múlja ezt felül a Papp László Budapest Sportaréna, ami 12.500 főt képes befogadni. Érzelmileg viszont mindenképpen életünk legnagyobb koncertje lesz. Az Arénában színpadra állni rangot jelent” – fogalmazott Balázs Klári a jövő évi nagy fellépéssel kapcsolatban.

Nem befejezett az életművük

„Nem érezzük még befejezettnek az életművünket. Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségüknek, lesznek még újragondolt régi dalok, vagy akár újak is. Azok is az életművünkhöz tartoznak majd. Ezért mondom, hogy még nincs vége” – nyilatkozta a Borsnak Gyuri bácsi.

Egy pad a nagy álma

„Tudják, hogy mikor mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk? Akkor, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – tette hozzá.

Megvalósulhat!

A Bors információi szerint a Korda György, Balázs Klári emlékpad ötletét már elfogadta a reptér vezetősége, sőt, a tervezések is megkezdődtek, vagyis Gyuri bácsi vágya nem egy elérhetetlen álom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: