Az RTL Konyhafőnök című műsorának házigazdája, Fördös Zé meglepő kéréssel fordult a falujában, Nagykovácsiban élőkhöz. A sztár arra kérte a helyieket, hogy ne árulják el a címét, mert egy férfi zaklatja és keresi őt. Kiderült, valakitől megtudta, hol lakik és találkozott is a zaklatójával.

A helyiek segítségét kéri Fördös Zé

Fördös Zé, vagyis Fördős Zoltán 14 éve vezeti az RTL-en a Konyhafőnők című műsort, mellette gasztroblogger és youtuber, aki a budai agglomeráció felkapott településén, Nagykovácsiban él. Kiderült, van egy zaklatója és most a helyiek segítségét kéri. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rollerrel keresi az RTL-es sztárt

A cleeb így fogalmazott a helyi közösségi oldalon: „Van egy fiatal srác, aki egy rollerrel jár körbe a faluban és Fördős Zé lakcímét keresi. Már napok óta zaklat, járt az irodámban, volt az RTL-ben, hazudta azt, hogy megbeszélt találkozónk van, ha jól tudom, most is valami hasonló szöveggel próbálja megtudni a címemet. Ha olyantól kérdezi a címemet, aki esetleg tudja, légyszi ne mondja el neki! köszi!” – írja Zé.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ismert közszereplő

Az RTL-es műsorvezető hozzáteszi: „A srác egy rajongó, és valószínűleg teljesen ártalmatlan, bár erről senki nem hord magával papírt. Én kb. 10 éve vagyok “ismert” közszereplő (ettől még persze nem kell engem ismerni, sőt!) és szerintem nagyjából megtanultam kezelni az ismertséggel járó szerepeket, a rajongókat, az utcán szelfizéseket.” – írja az RTL-es műsor házigazdája.

Átlépett egy határt

Fördös Zé hozzáteszi: „Próbálok mindenkivel kedves lenni, amikor valaki azért szólít le, mert látott a tévében, még akkor is, ha épp nincs túl nagy kedvem hozzá. Ugyanígy tűröm az esetleges kritikákat, kommenteket, leveleket is, ez a műfaj ezzel jár együtt. Itt azonban más dolog történt, ez a fiatalember átlépett egy határt.”

Ügyes duma

A műsorvezető szerint ügyes dumával először az irodájában töltött el 15 percet, mert azt hazudta, hogy vele egyeztetett időpontja van. „Egy fiatal kolléganőm volt jelen és amikor kiderült számára, hogy a srác hazudik, eléggé megijedt tőle.”

Nyoma veszett

„Zavartan viselkedett, kellemetlen szaga volt. Másnap a cégemnél a biztonsági szolgálat embereivel hitette el, hogy én is mindjárt érkezem, és azt kérem, hogy addig engedjék be az épületbe. Miután kiderült, hogy hazudott, már nyoma veszett és hosszas keresgélés után találták meg egy lépcsőn ülve. Ugyanezt elkövette más közszereplő ismerősömmel is, hasonló hazugságokkal jutott be privát területekre.” – írja Fördös Zé

Rajtakapták

„Mikor rajtakapták, megkérték, hogy ne csinálja ezt többet, de 3 óra múlva ismét próbálkozott, majd amikor számonkérték, elmenekül. Ezután jött a hír egy ismerősömtől, hogy egy furcsán viselkedő srác kérdezgeti a címemet Nagykovácsi-szerte. Nem volt kérdés, hogy ki lesz az illető.” – írja a sztár.

Megadta valaki Fördös Zé címét

„Végül talált valakit, aki megadta neki a címemet, így megjelent a házamnál. Az ügy tisztázva lett vele, remélhetőleg nem lesz további folytatása.” – fejezi be posztját az RTL műsorvezetője, Fördös Zé.

Fördős Zoltán karrierje

Fördős Zoltánt ötévesen szippantotta be a gasztronómia, akkor mutatta meg neki a nagymamája és édesapja, hogyan is működik egy étterem konyhája. A Xántus János Idegenforgalmi Középiskolában érettségizett, ezután pedig a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátó és Szálloda szakának volt hallgatója, ahol Vendéglátó szakmenedzser képesítést szerzett. Öccsével, Fördős Petivel 2012-ben indította útjára a Szárnyas Ízvadász című gasztroblogot, ennek az utódja a mai Street Kitchen-portál. 2014 óta az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorának zsűritagja, 2020-ig összesen 13 évadban szerepelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fördős Zé – Forrás: YouTube