Óriási parti volt a Vígszínházban, ugyanis 40 éve van színpadon a Játszd újra, Sam! című darab, melynek főszereplője Kern András. Neki üzent egy videóban a darab szerzője, amerikai főszereplője, a legendás amerikai rendező Woody Allen. Az amerikai sztár személyes üzenetét a cikkünk alján nézheted meg.

Parkolási balhé

Kern András az elmúlt hetekben azzal került címlapokra, hogy a Margit körúton szabálytalanul parkolt a kedvenc péksége előtt. A 75 esztendős színészt többször is lencsevégre kapták, ahogy a járdán parkol. Legutóbb nagy felháborodást keltett az, hogy Kern András fittyet hányt a közlekedési szabályokra. Még a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megszólalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség is kiment

A 2. kerületi rendőrség szabálysértési eljárást indított. Az RTL információi szerint Kern legalább havi egy alkalommal a Margit híd budai hídfőjénél található pékségben vásárol a kedvenc péksüteményeiből. A rendőrség is járt már az üzletben és a színész parkolási szokásairól érdeklődött.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

„Kérem ne jelentsenek fel”

“Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség” – mondta nagy sóhajtások közepette Kern András, aki a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített, amely bejárta a sajtó. Ezután nyomatékosította kérését, hogy legközelebb senki ne vegye elő telefonját, ha esetleg tilosban parkoló autót lát. „Kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog” – jelentette ki a színész.

Óriási parti a színházban

Visszatérve a színházhoz: Tegnap este ünnepelték a Víghez tartozó Pesti Színházban a Játszd újra, Sam! bemutatásának 40. évfordulóját. A jubileumi előadásra eljöttek a darab egykori szereplői is, hiszen a négy évtized alatt a szerepátvételek és beugrások miatt sok színész megfordult az elvált filmkritikus, Allan Felix manhattani lakásán. 

Színháztörténelmet írt Kern András

Egyetlen egy szerepre nem volt soha más jelentkező: Allan-t természetesen mindig, vagyis 523 estén át, Kern András alakította. Páratlan dolog, színháztörténeti kuriózum, hogy valaki ennyi éven át játssza ugyanazt a szerepet. Woody Allen a darab szerzője, és Allan Felix eredeti megformálója az ünnepi alkalomból videóüzenetben köszöntötte Kern Andrást, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Woody Allan képben van Kernnel kapcsolatban

A videón jól látszik, hogy a legendás amerikai színész nem egy szöveget olvas fel, hanem tényleg képben van Kernnel kapcsolatban. A saját New York-i nappalijában áll, gratulál a magyar színművésznek, majd további 20-40-60 év sikeres szereplést kíván neki. Woody Allan azt is megköszönte Kernnek, hogy évtizedek óta segíti a művészi teljesítményét azzal, hogy Magyarországon a hangját adja neki, vagyis a magyar nézők Woody Allant, Kern András hangjával ismerik.

Ünnepeltek a színművészek

A színpadi ünneplésen volt tűzijátékot torta, pezsgő és rengeteg puszi. Egy színháztörténelmi eseményt érdemes méltó módon megünnepelni, ezt tették a Vígszínház művészei. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tortát kapott Kern András

Forrás: vigszinhaz.hu

Itt van Woody Allan videóüdvözlete

Kiemelt kép: Woody Allan és Kern András – BPK-montázs