Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt Molnár Gusztáv hosszú idő után elhagyta az elvonót és úgy fest a színész élete rendeződni látszik. A Drága örökösök sztárja már több mint 300 napja egy korty alkoholt sem ivott, most pedig minden erejével arra koncentrál, hogy tovább dolgozzon önmagán.

Alkohol nélkül

A színész tehát több mint 300 napja nem ivott, ami elképesztő akaraterőre utal. Mint ismert Molnár Gusztávot még tavaly novemberben vitték be a barátai egy komlói rehabilitációs intézetbe, hogy legyőzze a függőségét, ami hosszú évekig megkeserítette az életét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megerősödött lelkileg

Guszti nem tagadja, az elvonó előtt mélypontra került, ám az ott töltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokan kérnek tőle segítséget

A színész rengeteg üzenetet kap olyanoktól, akik szintén küzdenek valamilyen függőséggel, vagy a családjukban, baráti körükben van jelen ez a súlyos szenvedélybetegség.

Szeretne róla beszélni

„Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – mondta a színész.

Rengeteg szeretetet kap

„Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5 százalék az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen” – mondta a Ripostnak nemrég Molnár Gusztáv.

Újra hírt adott magáról

A színész az utóbbi időben többször is hírt adott magáról a közösségi médiában, ezúttal egy szelfit osztott meg néhány fontos gondolat táraságában: „Nézem ezt a képet saját magamról. Azon gondolkozom, hogy a legnagyobb bátorság az, amikor magadról mered elmondani az igazságot, nem másokról. Bár nem mindig az igazság a fontos, hanem hogy mi az igaz.”

Nem kell mindig boldognak lenni

„Talán a legnagyobb szabadságot most az adja, hogy felismertem, nekem nem kell mindig boldognak lennem. Nekem szabad néha szomorúságot éreznem. A saját szemem nézem, és ott van benne a múltam, és ha jobban nézem, talán megláthatom a jövőmet is. Apám szeme is az enyém. Ott van mögötte mindenki, akit valaha ismertem. Öregszem, de most már barátom az idő” – írta a posztban a színész, melynek a végén a következő kérdést tette fel: „Ti mit láttok a szememben?A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – Molnár Gusztáv hamarosan újra színpadra lép!

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: Facebook