Botrány! A 22 éves férfi szenteste napján a Soroksári úton száguldozott, a BMW-vel nekicsapódott egy édesanya kisautójának, az asszony azonnal meghalt, a srácnak semmi baja nem lett, sőt már vett is egy másik autót és újra vezet. Kiderült korábban már összetört egy BMW-t, amit az apja tanyáján tartanak. Rengeteg a kérdés, ezeket felteszik a 22 éves száguldozónak? A gyászoló férj és édesapa nem bízik a hatóságban, magánnyomozást indított.

Gyorsulási verseny

Ahogy arról az elsők között a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk, december 24-én illegális gyorsulási versenyt tartott két fiatal férfi Soroksáron, egyikük az autójával belecsapódott egy vétlen autósba, a sofőr, egy 47 éves nő a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A BMW megcsúszott

A baleset helyszínén a BudapestKörnyéke.hu tudósítója megtudta, a BMW Pesterzsébet felől irtózatos sebességgel jött és megcsúszott, majd gyakorlatilag letarolta a Daewoo Kalost, amit ezt követően berepült a H6-os HÉV síneire. Viktóriának, az édesanyának esélye sem volt a túlélésre, az ütközés pillanatában meghalt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ennyi maradt az édesanya autójából

Soroksári úti baleset – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

A 10 éves kisfiú összetört

Szenteste óta vigasztalhatatlanul sír az a 10 éves kisfiú, akinek édesanyja halt meg a balesetben. Az áldozat családja fadíszítés közben tudta meg a tragikus hírt. „A kisfiunk a baleset óta csak sír, és az édesanyját keresi. Zokog és azt ismételgeti, hogy neki már nincs anyukája. A házban sem tudott megmaradni, mert minden az anyukájára emlékezteti. Egy volt kolléganőmnél aludt, akitől megkérdezte: „hívhatlak anyának?” A szívem szakad meg Ábel miatt és azért is, mert elvesztettem életem párját” – mondta megtörten Kálmán, a meghalt asszony férje.

Nem bízik a rendőrségben

Kálmán nem bízik a rendőrökben, a hatóságokban, magánnyomozást indított. Kiderült, hogy a felesége életét kioltó 22 éves srác már vett egy másik autót és továbbra is vezet. A rendőrség nem helyezte előzetesbe.

Egy másik autót is összetört

A megtört édesapa azt is kiderítette, hogy a 22 éves fiúnak alig másfél éve már volt balesete. Akkor egy fekete BMW-t tört össze, ez most az apjának a tanyájának az udvarán áll.

Jól megy a BMW-s srácnak

A cikkünk alján elérhető, a TV2 Tények videójában látható egy a tanyán parkoló fekete BMW. Úgy tűnik jól megy a 22 éves srác apjának, ha egy viszonylag új BMW másfél éve áll a tanyán, közben a kisfiának vett egy másik fehér BMW-t, ezt törte most össze és úgy tűnik már van egy harmadik autó is. Nem lepődnénk meg, ha az is BMW lenne.

Luxus BMW

Természetesen ha az újabb és újabb BMW-ket nem apuka veszi a balesetet okozó srácnak, meglepő, hogy hatóság nem kérdezi meg tőle ugyan miből van egy 22 éves fiatalnak 20-30 milliós luxus BMW-kre pénze.

Nem bízik a hatóságokban

Az áldozat özvegye felháborodott és szemtanúk jelentkezését várja, mert nem bízik a hatóságokban. Azt is mondta, számára és a két félárván maradt gyerek számára a Karácsony örökre gyásznap lesz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a TV2 videója

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült felvétel – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K