Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a Való Világ egykori sztárját, Auréliót 3 év 5 hónap börtönre ítélte a bíróság emberrablás és drogügye miatt. A reality sztár aztán 2022. február 16-án kezdte meg a börtönbüntetését, de valamiért úgy gondolta, idén már nem lesz rácsok mögött. Tévedett.

Az emberrablás

Ahogyan azt akkoriban portálunk is megírta, Aureliótól közel 200 ezer forintot lopott el az egyik régi ismerőse. A vád szerint a Való Világ korábbi győztese ezt követően több barátjával együtt elrabolta az illetőt, annak érdekében, hogy visszaszerezzék tőle az ellopott pénzt. Az eset egyébként még 2017 októberében történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autóba tuszkolták

Amikor Aurelio mindezt észrevette, vagyis, hogy eltűnt a kabátjából 180 ezer forint, két társával a dusnoki kocsmába ment, ahol a tolvaj is tartózkodott. A vád szerint a tolvajt megverték, autóba tuszkolták, majd a nagyszüleihez vitték, mert azt állította, ott rejtette el a pénzt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csak később engedték el

Miután ezt nem találták meg, Bajára indultak, hogy Aurelio lakásán aláírassanak vele egy nyilatkozatot, amiben elismeri a tartozását. A férfit csak ezután engedték szabadon.

Két ügyet vontak össze

Aureliót aztán az emberrablás miatt 2 év 3 hónap börtönre ítélte a bíróság, ám korábban drogügyei miatt is kapott 1 év 2 hónapot, így a bíróság döntésének értelmében azt is le kell tölteni. Így a reality sztár jelenleg is az összevont büntetését tölti, ám valamiért úgy gondolta idén már nem kell rácsok mögött tartózkodnia.

Házi őrizetben bízott

„Nagyon remélem, hogy kapok kedvezményt és a büntetésem egy részét házi őrizetben tölthetem. Van egy időpont, amely idénre szól, de nem szeretném elárulni, mert csendben akarok távozni, és majd csak utána mesélni erről. A strigulákat viszont húzom” – mondta még az év elején a Blikknek, a tervezi viszont most összedőlni látszanak.

Idén biztos nem szabadul

A portálnak Aurelio ügyvédje ugyanis azt mondta, ügyfele legkorábban 2022. januárjában hagyhatja majd el a börtönt. „Bízunk abban, hogy Aurelio a jó magaviselete miatt megkapja a kedvezményt és januárban feltételesen szabadlábra helyezik, így a drogügyéért kiszabott büntetést már úgynevezett reintegrációs őrizet alatt töltheti.”

Jövő január

„Ehhez az kell, hogy a fő bűncselekmény – mely ez esetben az emberrablás – miatt kapott büntetés legalább kétharmadát letöltse bent, ezt számításaim szerint januárban éri majd el” – magyarázta az ügyvéd, aki azt is elmondta, mi vár majd a sztárra a szabadulás után:

Méltósággal viseli

„Nem feltétlenül kell majd háziőrizetben, a négy fal között lennie, de valószínűleg lokalizálni fogják a mozgásterét Bajára. Kap majd egy nyomkövetőt, és azzal figyelik, hogy ne hagyja el a várost. Ami viszont elengedhetetlen, hogy legyen rendes munkája, ahová folyamatosan eljár. Ez mondhatni a legfontosabb pontja a feltételes szabadlábra helyezésének. Én úgy gondolom, ezt mind be fogja tartani, mert szeretne minél előbb szabadulni. Méltósággal viseli a büntetését, de ő egy elég emocionális fiú, emiatt hullámzó lelkiállapotban éli meg a bent töltött időt.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Piperkőc vagyok, ami sokaknál kiveri majd a biztosítékot, még egy vallomás a börtönbe készülő Aureliótól

Kiemelt kép: Aurelio – Forrás: TV2