Napokon belül börtönbe kell vonuljon Aurélió. A valóságshow-hős december óta várja a bevonulási papírját. Annak örül, hogy édesapjának ezt nem kell végignéznie. A büntetése után Svájcban akar majd élni.

Divatos fiú

Életemben nem izgultam még ennyire. A bezártságtól félek, ráadásul egy piperkőc embernek gondolom magam, ami sokaknál kiveri a biztosítékot – mondta a Blikknek adott videós interjújában Aurelió.

Csótányok közt

A 31 éves valóságshow-hős arról beszélt, túlélte már Afrikát, csótányt és skorpiókat, akkor őt nem kell félteni. szerinte a Való Világ villában is sokat tapasztalt a bezártságról és a magányról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Könnyebb a lelke

Megkönnyebbültem, hogy nem látta apám a börtönbe kerülésem. Ha látta volna, azt nem élte volna túl – vallotta bevonulása előtti utolsó interjújában, és elárulta, hogy nemrég szülőhazájában, Svájcban járt, hogy még azelőtt elszórja édesapja hamvait, mielőtt börtönbe megy.

Aurelio és Valentin-nap

Barátnője veszi át az üzletet, amit eddig ő vitt. Érdekesen beszélt róla a Valentin-nap alakalmából. Úgy fogalmazott: nem mondtam egyetlen embernek sem, hogy várjon meg, így Editnek sem. Ha úgy érzi, megvár, akkor én azt nagyon akarom.

Az ismertség ára

Szerinte azért csukták le mert ismert ember. Ahogy fogalmazott: ha nincs a Való Világ, most nem megyek börtönbe. Már rég Svájcban élnék, ahol a fogyasztás nem bűncselekmény, csak szabálysértés. A magyar törvények kemények, velem akarnak példát mutatni.

Ma kell bevonulnia

Az RTL klub volt sztárja már azt is bejelentette, hogy február 16-án, amely egyébként a születésnapja is, akkor vonul be a börtönbe.

Ezt csinálta

Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, Aureliótól, közel 200 ezer forintot lopott el az egyik régi ismerőse. A vád szerint a Való Világ korábbi győztese ezt követően több barátjával együtt elrabolta az illetőt, annak érdekében, hogy visszaszerezzék tőle az ellopott pénzt.

Barátja lopta meg

Az eset még 2017 októberében történt, amikor is Aureliót meglopta egy gyerekkori barátja, azt követően, hogy a VV-sztár ittasan elaludt egy bárban.

Elrabolták

Amikor Aurelio mindezt észrevette, vagyis, hogy eltűnt a kabátjából 180 ezer forint, két társával a dusnoki kocsmába ment, ahol a tolvaj is tartózkodott. A vád szerint a tolvajt megverték, autóba tuszkolták, majd a nagyszüleihez vitték, mert azt állította, ott rejtette el a pénzt. Miután ezt nem találták meg, Bajára indultak, hogy Aurelio lakásán aláírassanak vele egy nyilatkozatot, amiben elismeri a tartozását. A férfit csak ezután engedték szabadon.

Két ügyet vontak össze

Két ügyet vontak össze A bíróság végül Aureliót 2 év 3 hónap börtönre ítélte, továbbá 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.