Hatalmas csattanást hallottak az irodaházban dolgozók, egy száguldozó BMW-s éppen az ablakaik alatt zúzta össze az autóját. A rendőrök gyanúja szerint piás lehetett a sofőr.

Nagyon sietett a BMW

Információink szerint kedd délután egy középkorú férfi által vezetett BMW, valószínűleg a megengedett sebességet túllepve sietett a 10. kerületi Albertirsai úton a Kerepesi út felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durván összetört a BMW eleje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kisodródott

A Kincsem Park bejáratánál állítólag egy másik autó kanyarodott elé, ha volt is ilyen, elhajtott, ezért a sofőr elrántotta a kormányt, majd ráhajtott az elválasztó betongömbökre. Innét vissza tudott még kormányozni, emiatt viszont jobbra kisodródott, ezért megint visszakormányzott balra.

Leszakadt a BMW első része

A milliárdos cége előtt ütközött

Ekkor már elvesztette uralmát az autó felett, ami balra kitört. Áthajtott a betongömbökön, és a szemközti oldalon, a mostanság politikusként mutatkozó, Gattyán György cége, a Docler Holding előtt parkoló Ford Focus bal hátuljának ütközött, megpördült, majd a pörgés végén nekivágódott két, egymás mellett álló fának. Ezt is olvasd el: Havas Henrik a miniszterelnök-jelölt Gattyán Györgyön röhögött, arról mesélt, hogy a milliárdos üzletember állítólag bárokat záratott le, hogy csak neki táncoljanak a lányok

Totálkáros lett a BMW

Másik autónak csapódott

A BMW még itt sem állt meg, tovább pörgött, végül egy másik parkoló autónak, egy Toyota Priusnak csapódott. A sofőr használta a biztonsági övét, így a kormányba épített légzsák kirobbant, ahogyan szintén férfi utasánál is, viszont ő nem volt bekötve, így a feje a szélvédőbe csapódott.

Roncsok az út szélén

Piás volt a BMW-t vezető férfi

Egyikük sem sérült meg súlyosan, ki tudtak szállni sajat erejükből, de a mentők mindkettőjüket kórházba szállították, illetve a sofőr szeszes italt is fogyasztott, tőle vért is vesznek majd.

Gyorsan megérkeztek a mentők

Hatalmas csattanás

A hatalmas csattanásra leszaladtak az irodaházból a dolgozók, a parkoló autók tulajdonosai nem is hittek a szemüknek, hogy fényes nappal, jó látási viszonyok között ekkora balesetet lehet okozni. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a BMW-t. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.