Véget ért Istenes Bence és Rácz Jenő balhéja. A felek úgy néz ki kibékültek egymással, azt követően, hogy a legutóbbi sztárboxos mérkőzésük előtt, alatt, után rendesen ment köztük az adok-kapok. Ez azonban alaposan kiakasztotta Lakatos Márkot, a stylist a TikTokon osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatait.

Botrányos mérkőzés

Az egész balhé amúgy azzal kezdődött, hogy Istenes Bence megosztott olyan rasszista kommenteket is a közösségi oldalán, amiket a rajongói Jenőről írtak. Később a műsorvezető elnézést kért a hibájáért a nyilvánosság előtt, valamint Jenőnek is üzent, ám az nem válaszolt neki. Bence azt állította, nem olvasta el figyelmesen a kommenteket, és vállalta a felelősséget a hibájáért. Az egykor jó kapcsolatot ápoló barátok között kitört a háború mind a ringben, mind az interneten és egymást követték a sárdobálások. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csobot Adél és Gyuricza Dóra is megszólal

Ahogy írtunk róla, Csobot Adél a párja vesztes futama után úgy érezte, nincs igazság, és nem így kellett volna történnie a dolgoknak. Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóra is megszólalt, aki elmondta, nagyon rosszul érinti az, ha bántja valaki a szerelmét és megvadult oroszlánként intézne el mindenkit, aki a szájára veszi a séf nevét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Újra találkoztak

Nemrég azonban minden eddig történt csata és balhé után a két tévés újra találkozott, és nagyon úgy néz ki, hogy rendezni is tudták a viszonyukat. Istenes Bence a Instagram-posztban írta le, hogyan zajlott a békülésük.

Elnézést kért

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a boksz és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.”

Felelősség

„Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom” – magyarázta a műsorvezető.

Visszavágó most is szóbakerült

„Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”

Szívére hallgatott

Jenő egy hasonlóan kedves poszttal jelentkezett, melyen éppen kezet fognak Bencével: „Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom!”

Ellenségből ellenfelek

„Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt, és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat! Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!” – olvasható a bejegyzésben.

Szeretni kell

„Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad… Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást!” – fűzte hozzá.

Lakatos Márk kiakadt

A békülést azonban nem mindenki nézi jó szemmel, Lakatos Márk például eléggé kiakadt, a TikTok oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos gondolatait: „Hitted volna vagy nem? Nem hiszed el, de Rácz Jenő séf és Istenes Bence kibékültek” kezdte a videóban, majd így folytatta:

Ezerrel tombol a PR-gépezet

„Megszólalt bennük egy belső hang, ami azt mondta, hogy most már nem szabad tovább ezt az ócskaságot továbbvinni, hanem mindenkinek az a jobb, szurkolóknak, nekik, a PR-osuknak is, az RTL-nek is, mindenkinek úgy a jobb, hogyha most már elfelejtik ezt az acsarkodást, a c*ozást, b***zást és mindent, hiszen ezt az egészet egyébként csak azért csinálták, mert a szent bokszot, a sportot, a szent bokszot akarták a legmesszebbmenőkig éltetni, ezért kellett gyakorlatilag egymást lec****ozni, leb***zni. Na, mindegy, de most már végül is, hogy már megvolt ez a hatalmas nagy PR-cirkusz, és ezerrel, ezerrel tombol a PR-gépezet, most megszólalt a belső hang vagy a sajtóosztály főnöke, és egymástól bocsánatot kértek, és minden újra a régi.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó:

@lakatosmarkstyle Ilyen a box? Cirkusz a népnek! Gatya! #csillagszóró #nincsbiras #istenesbence #raczjeno #sztarbox #cirkusz #neverekedj #negyűlölködj #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #foryou #fy #stopviolence ♬ Hallelujah (from Messiah by G.F. Handel) – Oregon Bach Festival Choir & Orchestra

Kapcsolódó:

„Részünkről ez a téma le van zárva” – Kibékült egymással Istenes Bence és Rácz Jenő

Kiemelt kép: Istenes Bence és Rácz Jenő – Forrás: Instagram