Csepregi Éva is átesett nem régiben a koronavíruson. A Szentendrén élő énekesnő novemberben kapta el a betegséget. Először nem is gondolta, hogy a koronavírust kapta el, ugyanis a nagy hidegek előtt ő mindig betegeskedik kicsit. A Neoton énekese most a védőoltásról nyilatkozott.

Elkapta a koronavírust

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva novemberben elkapta a koronavírust. Akkor gondolta, hogy vírusos, amikor elvesztette a szaglását, akkor fordult orvoshoz is – írja a LikeNews.hu hírportál.

Csepregi Éva a szentendrei lakásában

Csepregi Éva a szentendrei lakásában – Fotó: BPK

Megúszta

Szerencsére jól megúszta, decemberben arról beszélt, hogy „Javulok, de még nem tűnt el teljesen az összes tünetem. Nálam ez olyan, mint a megfázás: náthás vagyok, nagyon ritkán hőemelkedésem is van még” – mesélte.

Beoltatja magát

A Neoton Família énekesnője most elmondta, hogy befogja oltatni magát a koronavírus ellen, ugyanis szerinte ez az egyetlen út, hogy visszakapjuk a korábbi életünket.

Csak egy ideig nyújt védelmet, hogy már átesett a betegségen

“Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe” – nyilatkozta az énekesnő.

Idén az influenza elleni védőoltást megkapta

Csepregi Éva azt is elmondta, hogy idén a háziorvosa javaslatára az influenza elleni védőoltást is megkapta, pedig az elmúlt években nem adatta be magának.

Szeretne újra színpadra lépni

A Neoton énekese már nagyon szeretné, ha újra minden a régi lenne és ismét a színpadon szórakoztathatná a közönséget. Csepregi Éva több mint két évtizedig lakott Tahitótfaluban, 3 éve azonban megtalálta álmai lakását egy szentendrei lakóparkban, a Bükkös-patak mellett.

Csodálja Szentendrét

A korábban a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak adott interjújában azt monta Szentendrének varázslatos hangulata van, amit a magaménak érez. “Szeretem, ha már maga az út, ami a lakóhelyemhez vezet szórakoztató és szép. Így vagyok Szentendrével is: szinte minden házat megcsodálok, különösen tetszetnek a műemlékszerű építmények, kicsit olyan, mint amikor az ember a Budai Várnegyedben lakik. Az is ajándék a sorstól, ha valaki ilyen helyen lakhat” – mondta.

Csepregi Éva a konyhájában

Csepregi Éva a szentendrei lakásában – Fotó: BPK

Macerás a közlekedés

Csepregi Éva az agglomerációr közlekedés nehézségeiről is beszélt nekünk: “Nem is tudom, hogy meg lehet-e oldani, mert a közlekedés elég macerás. Nemcsak Szentendrére gondolok, úgy látom, hogy mindenfelől nehézkes a bejutás. Abból a szempontból viszont jól fejlődünk, hogy szinte ki sem kell mozdulni Szentendréről, mindent el lehet helyben intézni, és ez csak jobb lesz.

Lassú a HÉV

Úgy veszem észre, hogyha az ember viszont kocsival akar közlekedni, egyre rosszabb a helyzet. Óriási lenne, ha ez megváltozna! Persze lehetne közlekedni HÉV-vel is, csak az is nagyon hosszadalmas, és nem mindegy, hogy mi az ember foglalkozása.

Felturbózná a hajhózást

Engem nem zavar, hogyha megismernek, mert szeretek az emberekkel kommunikálni, de előfordul, hogy a ruhazsákon kívül vinnem kell még a berendezést is magammal, így én egyelőre biztosan nem tudnék áttérni a tömegközlekedésre. Viszont a hajózást felfejleszteném, hiszen ott a Duna, és a belvárosban már vannak hajójáratok. Ezt a közlekedési formát felturbóznám és népszerűsíteném.

Kiemelt kép: Csepregi Éva – BPKmontázs