A sztárok sem csupán a genetikának köszönhetik szépségüket, adottságaikat, sokan bizony kés alá feküdtek azért, hogy tökéletesek legyenek. Nem túlzás azt állítani, hogy az ismert nők jelentős része megfordult már valamilyen szakembernél, hogy változtasson a külsején, de a férfiak körében is egyre több példát találunk.

Köztudott, hogy a legtöbb híresség nem csupán a genetikának és a jó géneknek köszönheti a szépségét. Ami teljesen elfogadott és érthető akkor, ha valakit olyan adottsága zavar, amivel a mai modern beavatkozásokkal hatékonyan lehet változtatni és az pozitív változást hoz az életminőségében. Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy nincs különbség a férfiak és a nők által választott kezelések és beavatkozások között.

A hajritkulás mindenkit érint az élete során valamikor. Van, akit ez zavar és van, akit nem.

A hajhiánynak számos oka lehet, de amennyiben a kiváltó ok meghatározásra került a hajbeültetéssel ma már egyszerűen, biztonságosan és látványosan csökkenthetők a hajhiányos, megritkult területek. A megfelelő szakember által precízen végzett beavatkozás teljesen természetes hatást nyújt, hiszen a páciens saját haját ültetik át az egyik fejrészről a hajhiányos területre.

A hajszálakat olyan fejterületről nyerik ki, ahol a hajhagymák ellenállóbbak és ezt a tulajdonságukat a beültetett területen is megőrzik. Amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg a donor terület a beavatkozás után hajhiányos lesz, mivel ott általában elég sűrű a hajkorona, ahhoz, hogy a kinyert hajszálak hiánya észrevehető legyen.

Bár a hajbeültetés nem tartozik a legolcsóbb beavatkozások közé, az általa elért hosszú távú, tartós eredmény miatt mégis gazdaságosabb választás lehet, mint az örök küzdelem a csupán reményt keltő szerekkel.  Természetesen, mint minden műtéti beavatkozásnak, a sikeres hajbeültetésnek is megvannak az alapvető feltételei. A beavatkozások előtt minden esetben szükség van a személyes szakmai konzultációra, aminek alkalmával a műtétet végző szakorvos felméri a páciens egyéni hajas adottságait és tájékoztatja a pácienst az adott esetben elérhető eredményekről, a beavatkozás menetéről.

Ne az ár legyen a döntő szempont

Mivel minden eseti, ezért a hajbeültetés ára is egyénre szabott. A hajbeültetés árát elsősorban a beültetendő hajtüsző egységek száma határozza meg, minél nagyobb a hajhiányos terület, annál több hajtüszőegység átültetésére van szükség, és a beavatkozás annál költségesebb. A hajbeültetési módszer is befolyásolhatja az árat, mint ahogyan a beavatkozás komplikáltsága is. A legtöbb magánklinikán lehetőség van részletfizetésre is, de az ár helyett inkább a beavatkozást végző szakember szakmai múltja, a korábbi páciensek értékelései, az előzetes konzultáción tapasztalt szimpátia legyen a döntő szempont.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattints ide, ha te is kipróbálnád ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!