Ha két szerelmes szív egymásra talál, az esküvővel sem érdemes sokat várni – a szertartásvezető pedig gondoskodik arról, hogy a Nagy Nap életre szóló, gyönyörű emlékké avanzsáljon.

Ásó, kapa, nagyharang, avagy milyen a tökéletes esküvő?

A két nem képviselői közül inkább a hölgyek azok, akik többet álmodoznak a leendő esküvőjükről. Sokan már kislányként elképzelik, milyen lesz a várva várt nap, annak minden részletével együtt. Sajnos azonban az álmok nem mindig találkoznak a valósággal. Egy sablonos, személytelen szertartás rendkívül illúzióromboló lehet – és bár az azt követő parti talán kárpótolja valamelyest a fiatalokat, azonban mégis rossz szájízt hagy maga után. A szertartásvezető hathatós közreműködésével mindez elkerülhető.

Nem ugyanaz, mint az anyakönyvvezető

A szertartásvezető és anyakönyvvezető fogalmak nem azonosak egymással. Míg az utóbbi a magyarországi törvényeknek megfelelve hivatalosan adja össze a házasodni kívánó párt, addig az előbbi jóval többet tesz a szerelmesekért: egyedi, személyre szabott beszédet ajándékoz a párnak, meghitté teszi a pillanatot és minden tekintetben rugalmasan áll a Nagybetűs eseményhez.

A kiváló renoméval rendelkező szertartásvezető aranyat ér

Rugalmasság, mind az időpont, mind a helyszín vonatkozásában, elérhetőség 0-24-ben, minden ízében egyedire igazított szertartás, sablonoktól mentesen. Egy igazán rátermett, a szakma iránti komoly elhivatottságot és alázatot érző szertartásvezető többek között ezeket is nyújtja.

Nagybetűs Nap – Nóra, aki tökéletesen megérti a szerelmesek igényét

A több mint egy évtizede a szakmában aktívan tevékenykedő Nóra, a Nagybetűs Nap mögött álló komoly tapasztalattal rendelkező szertartásvezető minden szerelmes pár álma. Sokszínű személyiségével tökéletesen alkalmazkodik a menyasszony és vőlegény egyéni elképzeléseihez, és ha kell, játékosan, bohém szertartással lepi meg a párokat, de ha arra van igény, végtelenül megható, meghitt légkört varázsol a helyszínen. A személyre szabott szertartás jegyében Nóra díjmentes találkozóra invitálja a leendő házasokat, így ismerve meg részleteiben a személyiségüket és az egyedi kéréseiket.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!