Kiválóan énekel, amikor Litvániában játszott 3 fordulón is szerepelt az ottani X-Faktorban a Győr új hátvédje. Az amerikai–jamaikai Alika Keene egy hete van Magyarországon. Már meccset is játszott, amelyen csapata 4-1-re nyert.

Fáradjon a gyerek

Négy évesen kezdtem focizni, a szüleim szerint rettentő sok energiám volt, amit valahogy le kellett vezetni, így beírattak focizni, és reménykedtek benne, hogy az majd lefáraszt – mondta Alika Keene miután megérkezett Magyarországra.

Tehetségkutató

A labdarúgás mellett azonban kiválóan énekel a 28 éves hátvéd. Amikor Litvániában játszott akkor jelentkezett az ottani X-Faktorba és bejutott az élő showba, ahol három fordulóban is énekelhetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az éneklés megnyugtatta

A családom, a barátaim és a labdarúgás mellett, a zene mindig is kiemelt fontosságú volt az életemben. Ha nagy a nyomás rajtam, a zenéhez fordulok, mert megnyugtat és segít átlendülni a problémákon -.mesélte a sportoló a klub Facebook-oldalán.

Éneklés közben

A csapattársak is szurkoltak

Azt mondja, hogy a tévézés “hatalmas élmény és kaland volt, a klub és a csapatom is nagyon támogatóak voltak, több órát vezettek, hogy megnézhessenek élőben, molinókkal készültek és végig szurkoltak”.

A litván show-ban

Még szerénykedik

Győrben egy hete edz. A BudaPestkörnyéke.hu tudott beszélni az egyik csapattársával. Kedves, de még visszahúzódó lányként jellemezte. Az öltözőben még nem énekelt, de megígérte, hogy a legközelebbi közös programon megmutatja tudását.

Sziasztok

Amúgy focizni is jól tud, meglátják, hogy mennyire lesz hasznos tagja az itthon bajnoki éremre hajtó ETO FC Győrnek. A “sziasztokat” már nagyon szépen mondja, ez is arra utal, hogy kiváló a hallása – árulta el a csapattárs.

Lehet, hogy majd az éneklésből fog megélni

Természetesen most elsősorban a labdarúgó karrieremre szeretnék koncentrálni, addig a zene megmarad hobbinak, de ki tudja, az aktív éveim után lehet, hogy komolyan foglalkozom majd még az énekléssel – mondta mosolyogva a közösségi médiában Alika.

Amikor megnézheted a focitudását

Alika egyébként március 16-án játszhat először hivatalos mérkőzést a Győr színeiben. Akkor Újpesten lépnek pályára a zöld-fehér lányok este 7-kor az Újpest Labdarúgó Sportcentrumban.