Kettős életet élt az a munkás, akit egy gyáli építkezésen fogtak el a rendőrök. Kiderült, hogy a 40 éves férfi nappal segédmunkás, szabadidejében pedig egy rohadt pedofil, kislányokra vadászó internetes ragadozó.

Álnév, álporfil

A Pest megyei rendőrök elfogtak egy 40 éves férfit, aki a gyanú szerint álnéven és álprofillal ismerkedett kiskorú lányokkal, akiktől meztelen képeket és videókat követelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy 12 éves kislányt vadászott le

Egy 12 éves kislány édesanyja fordult 2020 júniusában a rendőrséghez, mert gyermekétől újdonsült, hasonló korú lányismerőse egy internetes portálon meztelen képeket és ilyen tartalmú videókat követelt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Így néz ki hátulról a gyermekekre vadászó férfi

Forrás: Rendőrség

Az édesanya szólt a rendőrségnek

Az anya, miután szembesült az üzenetváltások tartalmával, haladéktalanul értesítette a rendőrséget. Kiderült, az ismerős se nem lány, se nem fiatal.

Sokáig keresték

A más neve és arca mögé rejtőző idegen azonosítása és felkutatása érdekében zajló felderítő munka hónapokig tartott.

Gyálon fogták el

A Győr-Moson-Sopron megyei illetőségű T. Tamást egy gyáli építkezésen fogták el 2021. április 27-én délután. További két áldozatát azonosították.

Egy 10 éves kislányt is megtalált

A 40 éves gyanúsított 2019 márciusában, és 2020 májusában egy-egy 10 éves lányt jelölt be ismerősnek, beszélgetni kezdtek, majd meztelen képet kért tőlük.

Bizalmukba férkőzött

Miután bizalmukba férkőzött hangnemet váltott és a barátságosból akár veréssel is fenyegetőző ismerőssé vált, további fotókat és videót követelt azzal zsarolva áldozatait, hogy elküldi ismerőseiknek és szüleiknek a már kapott meztelen képet.

Nem tett vallomást

T. Tamás elszámoltatásán kijelentette, nem ért egyet a gyanúsítással, érdemi vallomást nem tett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott T. Tamással szemben folytatja az eljárást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: fotó az elkövetőről – Forrás: Rendőrség