Tragikus események miatt szakadt félbe Vác–Biatorbágy megyei I. osztályú mérkőzés. Rosszul lett és meghalt a Vác egyik szurkolója.

Rosszul lett a szurkoló

A szombaton délelőtt 10 órakor kezdődött mérkőzés második félidejében lett rosszul az egyik szurkoló, akinek az újraélesztését azonnal megkezdték a lelátón. Szurkolói beszámolók szerint nem sokkal később mentő, majd mentőhelikopter is érkezett a váci stadionba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Félbeszakadt a meccs

A mérkőzés félbeszakadt, majd a délutáni órákban közlemény jelent meg a váci klub Facebook oldalán. Az egyesület itt jelentette be, hogy a szurkolója elhunyt, hétfőn 17 órakor gyertyagyújtással emlékeznek rá a stadionban.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Gyertyagyújtást tartanak

„A Vác VLSE felnőtt csapata, edzői, technikai vezetője és az elnökség őszinte részvétét fejezi ki szurkolónk, Győri Ferenc családjának! Hétfőn, 17:00-kor a Stadionban gyertyagyújtással emlékezünk a mai bajnoki mérkőzésen tragikus hirtelenséggel elhunyt szurkolónkra” – tudatta a tragikus hírt a csapat.

Köszönetet mondott a lánya

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a mai napon az édesapámnak megpróbált segiteni. Mind a stadion, a klub dolgozóinak, mind a mentősöknek. A Vác volt a szívügye, a lelke egy része most már mindörökké ott marad a stadionban” – írta Vác VLSE Facebook oldalán a férfi lánya.

Meccs közben halt meg

Két hete, meccs közben rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt Magócsi Zoltán, a Monor SE labdarúgója. A csapat közleménye szerint a gyors orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni szeretett focistájuk életét.

Magócsi Zoltán

Forrás: Facebook

Összeesett a játékos

A Monor SE-CSH SE mérkőzésen eleinte minden rendben volt, aztán egyszer csak azt lehetett látni, hogy a pályán összeesik a monori csapat játékosa, Magócsi Zoltán. 

Elhunyt a focista

A bíró azonnal leállította a meccset, a mentők pedig a bajba jutott játékoshoz siettek. Hiába a gyors orvosi ellátás, a sportoló meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció