Szilveszter este a Budapest Bárral az A38 hajón, Fűzy Gabi bácsival a Millenium házban, vigadalom a Párisi Udvarban, vagy stand up minden mennyiségben. A Zeneakadémia épületlátogatással, Csömör terepfutással, Sóskút, korcsolyázós bulival, az Aquaworld víziszilveszterrel hívogat. Lesz folkszilveszter a Fonóban és más jó évbúcsúztató sora, íme:

A38 HAJÓ – SZILVESZTER ESTE A BUDAPEST BÁRRAL

Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg velünk! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére velünk együtt! Ha teheted, ne ülj otthon – ezt a feladatot kimaxoltuk tavaly!  A koncerten Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz – hív az A38 hajóra a Budapest Bár.

Ünnepelni sztárokkal

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

KORCSOLYÁZZ ÁT 2022-BE! – SZILVESZTERI BULI a sóskúti korcsolyapályán

Szilveszteri buli a Karavellában Éliás Gyulával és DJ Millerrel. Várnak mindenkit szeretettel az év utolsó napján, december 31-én 20 órától kifulladásig!

Fergeteges Szilveszter Fűzy Gabi bácsival a Millennium Kávéházban

Töltsön el Ön is egy felejthetetlen Szilvesztert a Millennium Kávéház és Étteremben! Idézzük meg közösen a Századforduló hangulatát és mulassuk át Fűzy Gabi bácsival az év utolsó éjszakáját! Az est tiszteletére a séf egy kreatív millenniumi ötfogásos menüsort állított össze, amit a Millenium Ház borszakértője egy különleges italcsomaggal koronázott meg.

Szomjas fiúk az RS9 Színházban

VÁLOGATÁSKAZI – AVAGY – SZOMJAS FIÚK TOLJÁK A KAKAÓT. A „Szomjas férfiak sört isznak helyettem” alkotócsapata újra tükörbe néz. Most gyerekkori naplóik, levelezéseik, verseik, és felnőttként megfogalmazott reflexióik segítségével keresik a választ arra, hogy kik voltunk, vagyunk, és hogyan lettünk azok, akik. Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott.

Szilveszteri terepfutás Csömörön

Futapest Szilveszteri terepfutás különböző távokon. Aki dolgozik aznap, lefuthatja két napon belül okoskütyüvel rögzítve!

Szilveszteri vigadalom a Párisi Udvarban

Párisi Passage szilveszteri mulatsága a bohém párizsi mulatók hangulatát idézi majd, ahol szenzációs artisták, ügyes akrobaták, bámulatos zsonglőrök, varázslatos élő zene és fenséges fogások várnak ránk, nem is beszélve a pazar pezsgőkínálatról.

Szilveszter: Hét évszak, közte egy tél a FÉMben

Töltse az év utolsó estéjét-éjszakáját a FÉMben! Színház, tánc, zene, éjfél, vacsora hajnalig. A vendégeket a Fame Arts & Café kávézó változatos kínálatával, valamint ingyenes welcomedrinkkel és éjféli pezsgővel várják.

Épülettörténeti séta a Vigadóban

Fedezze fel a Pesti Vigadó több mint 150 éves történelmét és építészetét! A túra során az épület azon részei is bejárhatók, melyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók! A jegyárba beletartozik az idegenvezetés mellett valamennyi kiállítás megtekintése is.

Folkszilveszter a Fonóban

Ereszd el az évet és magadat a Fonóban 2021. december 31-én 20 órától. A hagyományos Fonó Folkszilveszter idén is a legnagyobb népzenész-néptáncos mulatságnak ígérkezik. Fellépők: Magyarpalatkai Banda, Pálházi Bence Bandája, Fanfara Complexa! Az ország legjobb folkszilvesztere óriási táncházzal búcsúztatja az óévet, és köszönti az újat. Előzetes jegyvásárlással és menürendeléssel bebiztosíthatod magad máris – invitálnak a szervezők a fergeteges folkszilvaszterre.

Aqua party az Aquaworld Resort Budapestben

Cserélje báli ruháját fürdőruhára. Hagyja a szokásos erőltetett szilveszteri bulikat, válassza Magyarországon egyedülálló fürdős Szilveszteri Aqua Party-t az Aquaworld Élményfürdőben!

Jazz szilveszter Vácott

Őri Kiss Botond Trio FEAT, Babdinák István and Bottah Ranks and Layerson Vácott a Jazzmine Klubban.

Dumaszínház szilveszter 6 előadás 6 helyszínen

A Dumaszínház sztárjai szilveszter napján a Corvin Dumaszínházban, Kongresszusi Központban, és Kőbányán is remek stand up műsorral búcsúztatják az óévet.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Fecebook/budapestbar