Babát vár a Jóban Rosszban volt színésznője. Novák Heni az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kislánya születik.

Közösségi médiában

A bejelentés teljesen Insatgram-kompatibilis. Van rajta kutya, mosolygó anyuka, viccesen néző apuka és persze rózsaszín felirat – fedezte fel a Blikk.

Az apát idézik

„A Covid édeshármas teljesítve: levegőtisztító, kutya, gyerek” – írta az ultrahangképet is ábrázoló fotó alá a leendő apuka, aki nem más, mint Jason Hastings.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A bejelentés

7 éve együtt

A fiatalok hét és fél éve vannak együtt, és ugyan nem házasodtak össze, de közösen üzemeltetik azt az ingatlanirodát Los Angelesben, amely a megélhetésüket biztosítja.

Szeptemberben jön a baba

Heni a bulvárlapnak elárulta, túl van az első trimeszteren, amelyet nem viselt annyira jól, de már élvezi terhessége minden pillanatát. A baba egyébként szeptember eléjén érkezhet.

Még nem kérték meg a kezét

Házasságról továbbra sincsen szó, majd a második baba után arra is sor kerül – viccelődött Heni.

Multikulti gyerek

A születendő kicsinek egyelőre nincs neve, Azért nem könnyű kérdés, mert az apa tajvani és angol származású így Jason családja is biztosan örülne annak, ha a pici neve valamilyen szinten az ő hagyományaikat is tükrözné.

Így ad el házakat Novák Heni és párja

Noszály Sándor párja is volt

Amúgy Novák Heni arról is ismerhető, hogy 5 évig együtt élt a magyar teniszezővel, a Nagy Ő-vel, Noszály Sándorral. Ez még a 2000-es évek végén volt, akkor a sportoló félrelépese vetett véget a kapcsolatnak.

Címlapfotó: Novák Henriett Facebook-oldala.