Budaörsön egész napos airshow várja a repülés szerelmeseit, a Kis-Dunán vízitúrán vehetünk részt. Mesék világának a térképén barangolhatunk a Mesejáró workshop keretében. Agárdon Keresztes Ildikó és az Ismerős arcok, Kápolnásnyéken a 100 tagú Cigányzenekar kínál nyáresti szórakozást.

Ingyenes airshow a Budaörsi Repülőtéren

Szombaton egész nap izgalmas programok az egész családnak a Budaörsi repülőtéren. Ízelítő: Retro Sky Team, Boeing 737-800, helikopteres-, műrepülő és ejtőernyős bemutatók, oldtimer és harci repülők kiállítása, gyermeksziget, gyerekkvíz értékes nyereményekkel, sétarepülés, gasztroudvar, haditechnikai kiállítás.

Látványos bemutatók egész nap

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Vízitúra telihold idején a Dunán

Telihold vízitúra a Kis-Dunán szombat este. Kalandot keresőknek, szabad lelkűeknek, vagányoknak, szerelmeseknek, akik kíváncsiak milyen egy holdfényes estén a Kis-Duna hangulatát sárkányhajóban vagy kenuban átélni egy jó csapattal.

Mesejáró térképes workshop

Farkaskő Egyesület és Társalkotó Egyesület gyakorlatorientált eseményén a szervezők megmutatják kedvenc gyakorlataikat, játékaikat a mesejáró térképpel. Ajánlott azoknak, akik szeretnének megismerkedni ezzel a csodás eszközzel, vagy kíváncsiak rá, hogyan lehet barangolni a mesék világának térképén.

Ismerős arcok Agárdon

Keresztes Ildikóval

Az agárdi popstrandon Keresztes Ildikó és az Ismerős arcok játszanak. A 21 órától kezdődő koncert a Velencei tó legendás színhelyén kerül megrendezésre.

Kápolnásnyéken a 100 tagú

A 100 tagú Cigányzenekar a Csajághy Laura Színpadon

A 30 esztendeje született Magyar örökség Díjas, valamint a Hungaricum Kitüntető címmel rendelkező 100 Tagú Cigányzenekar este a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon lép fel.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/budaorsairshow