Manapság csaknem mindenki mobiltelefont szorongat a kezében legyen akár étteremben, vendégségben, de persze leginkább a munkahelyén. Információt szolgáltatnak, szórakoztatnak, és lehetővé teszik számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk másokkal: valójában már szinte elképzelhetetlen nélkülük az élet. Ha barátod, barátnőd, ismerősöd teljesen a mobilja rabja, és nem tudod, mit adhatnál neki karácsonyra, adunk pár tippet, hogy mivel lepd meg, ha biztosra akarsz menni nála. 

Nélkülözhetetlen eszközök mobiltelefonhoz

Persze egy stílusos telefontokkal sosem lősz mellé, de gondolkodhatsz kicsit különlegesebb ajándékban is, hogy igazán megadd a módját az ünneplésnek. 

Egyedi gravírozott telefontokok

Egyedi minták, eredeti és ízléses rajzok: a gravírozott tokok igazán különlegessé teszik a készüléket, és még a biztonságról sem kell lemondani. Választhatunk speciális TPU szilikonból készült terméket, mert ezek jelentősen csökkentik az ütések erejét, miközben minimalizálják a komolyabb sérülések kockázatát. 

Szelfibot állvánnyal

Mire használjuk legtöbbet a mobilt a beszélgetéseken kívül?  Fotózásra! Egy kompakt szelfibot segítségével bárki fantasztikus képeket lőhet saját magáról, vagy családjáról, barátairól, miközben az állványzat stabilitást biztosít a fotó elkészítéséhez. 

GSM-tartozékok, nem csak a telefonok szerelmeseinek

A különböző GSM-tartozékok, a töltők, a kábelek, a fülhallgatók és a Bluetooth hangszórók mindennapos eszközök a táskánkban, lakásunkban. Milyen különlegességgel lehet mégis meglepni valakit, akinek a mobilos alapfelszereltség már a zsebében lapul?

Telefontartó kerékpárosoknak

Gyakorló telefonfüggők számára, akik szeretnének formában maradni, nagyszerű ajándék lehet egy kerékpárra szerelhető telefontartó, melynek segítségével telefonjukat menet közben is szem előtt tarthatják. Nem kell megállni, hogy a GPS-t követhessék, vagy hogy zeneszámot váltsanak, raádásul a tok még az időjárási viszontagságoktól is megóvja készüléküket.

Hordozható power bank

Soha többé nem kell aggódni amiatt, hogy a legfontosabb pillanatban lemerül az akkumulátor, amikor nincs a közelben elektromos hálózat. A hordozható telefontöltők már mindenféle stílushoz és igényhez alkalmazkodnak.

Kesztyűk érintőképernyőhöz

Aki igazán ragaszkodik a telefonjához, még korcsolyázás és téli túra közben is szeretné magával vinni, de a hidegben persze nem lenne szerencsés, ha ujjai lefagynának, amikor használja a készüléket. Számukra találták ki az érintőképernyőkhöz kifejlesztett kesztyűket, amelyek melegen tartják a kezet, de közben lehetővé teszik a telefon működtetését is. Igazán praktikus és gondos ajándék!

Hol vásároljunk GSM-tartozékokat karácsonyra?

Miután alaposan megfontoltad, hogy vajon töltőt, hangszórót, powerbanket vagy telefontartót vegyél-e ajándékba, érdemes körülnézni egy profi és megbízható webshopban, ahol minden kiegészítőt megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Ilyen webáruház az etuo.hu, ahol a megvásárolt áru garanciával érkezik hozzád gyors kiszállítással, a szokásos 14 nap helyett 30 napos visszaküldési lehetőséggel. Kérdés esetén az etuo ügyfélszolgálata örömmel áll rendelkezésedre.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!