A szomszédok állítása szerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi házassága erősen megromlott a celeb halála előtti hetekben. Sokat veszekedtek, állítólag Mazsi üvöltözésétől zengett a ház. Korábban Berki édesanyja is Mazsit okolta fia haláláért.

Megfenyegette Berkit

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Berki Krisztián utolsó napjairól, és beigazolódni látszik a gyászoló édesanya aggálya: Berki szomszédjai szerint Mazsi a halála előtt két nappal megfenyegette Berkit, hogy börtönbe juttatja. Berki Krisztián édesanyja azt mondta a Blikknek, hogy Mazis pokollá tette a fia életét az utolsó két évben, szerinte ugyanis a Dancing with the Stars versenyzőjének gyásza nem őszinte. Ezt is olvasd el: “Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is” – ezt állítja Berkiék egy szomszédja, aki szerint a pofonok csattanását a falon keresztül is lehetett hallani

Rendőrök voltak Berkiéknél

Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg. A lapot megkereste Berkiék egyik szomszédja, aki videóval bizonyította, hogy Berki és Mazsi házassága valóban nagyon megromlott, többször is rendőrök vonultak ki hozzájuk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ajtócsapkodás és dulakodás

A szomszédok elmondása szerint Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett az egész társasház. Állítólag ajtócsapkodás, dulakodás hallatszott, mindig pénzt követelt Berkitől.

Börtönnel fenyegette Berkit

Mazsi utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Mazsi állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt.

Berki Krisztián felesége és gyermeke a temetésen

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Borzalmasan viselkedett

A szomszédok szerint az utolsó hetekben biztosan nem volt Berki mellett. „Mazsi borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne” – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

Zengett az egész ház

Mazsi állítólag magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. „A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele” – árulta el egy házban lakó.

Megrángatta a karját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy néhány nappal a tragédia előtt valóban riasztották őket a helyszínre. A rendőrség közleménye szerint a 9. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta.

Könnyű testi sértés

A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg – erősítették meg a lap érdeklődését, az eljárás Berki halála után okafogyottá vált.

15 év a nyilvánosság előtt

Berki Krisztián holttestét egy péntek reggelen a 9. kerületi lakásának a teraszán Hódi Pamelával közös kislánya találta meg, aki sajtóinformációk szerint állítólag először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta. Berki Krisztián másfél évtizedet töltött a nyilvánosság frontvonalában.

Kábítószer a helyszínen

A 41 évesen meghalt korábbi futballista, későbbi cégvezér és médiaszereplő-influenszer történetét megannyi botrány, feljelentés, címlap kísérte. A rendőrség tájékoztatása szerint kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián