Újabb szomszédok erősítették meg a korábbi híreket, miszerint halála előtt Berki Krisztián többször bántalmazta feleségét. A házaspárnál a gondok még tavaly ősszel elkezdődtek, karácsony táján állítólag Krisztián hasba rúgta Mazsit. A fiatal nő nem tagadja a bántalmazásokat, de a részletekről nem akar beszélni.

Megromlott a házasságuk

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a szomszédok állítása szerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi házassága erősen megromlott a celeb halála előtti hetekben. Sokat veszekedtek, állítólag Mazsi üvöltözésétől zengett a ház. A Blikket kereste meg Berkiék egyik szomszédja, aki videóval bizonyította, hogy Berki és Mazsi házassága valóban nagyon megromlott, többször is rendőrök vonultak ki hozzájuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Római-parton éltek

Krisztián, halála előtt pár héttel költözött abba a 9. kerületi lakásba, ahol lánya, Nati, találta meg a holttestét a teraszon. Előtte a Római-parton éltek Mazsival és néhány hónapos kislányukkal. Most az ottani szomszédok meséltek a Borsnak a házaspár balhés életéről.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Verekedést hallottak

Az óbudai szomszédok elmondása szerint a házaspárra a balhés élet volt jellemző. Többször verekedés hangja szűrődött ki Berkiék lakásából, egyfolytában balhéztak egymással.

Ősszel kezdődtek a bajok

„Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok. Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, és Mazsit kétségbeesettnek láttuk” – mondta volt szomszédjuk.

Röpködtek a pofonok

A szomszéd elmondása szerint Mazsi többször rohant ki a folyosóra és ott kiabált, hogy mennyire fél, mert Krisztián megöli őt. A fiatal nő üvöltését mindig dulakodás hangjai előzték meg, állítólag röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanásokat.

Nem kért segítséget

A szomszéd szerint Mazsi soha nem kért tőlük segítséget, ők pedig nem akartak beleavatkozni a házaspár életébe. Pedig tavaly karácsonykor szabadult el igazán a pokol.

Rendőrségi kordon Berki Krisztián halálának reggelén

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu

Eltorzult az arca

„Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok, vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy. Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító”.

Hasba rúgta Mazsit

„A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt. Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt” – mondta a szomszéd.

Csak a barátnőjének mesélt

A lap megkereste Mazsi rokonait, akik azt mondták, hogy nekik az fiatal nő soha nem mondta el, mi történik a zárt ajtók mögött, egyik barátnőjének azonban elmondta. Ők is így tudták meg, hogy Krisztián bántja a feleségét.

Rengeteget ivott

„Egyik alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt. Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát” – mondta Mazsi rokona.

Anyagi gondjai voltak

Krisztián állítólag egy vasat sem fizetett feleségének, ezért is hallhatták a szomszédok, hogy sokszor a pénz miatt veszekednek. Mazsi rokona szerint mindent a fiatal nő állt: a rezsit, az autó törlesztőrészletét, és a mindennapi megélhetést is.

Mazsi nem tagadja a bántalmazást

A lap megkereste Mazsit, aki nem tagadta a bántalmazást, lánya érdekében azonban részleteket nem akart elárulni. Mazsi rokona szerint Krisztián halálához az önbizalomhiány, a szeretetéhség és a szteroid okozta pörgés vezethetett, gyakorlatilag elpusztította önmagát. Berki Krisztián május elején halt meg ferencvárosi lakásának teraszán, bár hivatalosan senki nem erősítette meg, de halálát kábítószertúladagolás okozhatta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mazsi és Berki Krisztián – Forrás: TV2