Megérkeztek a reklámújságok a Budapest környéki és fővárosi postaládákba. Átnéztük neked mire érdemes rámozdulni a hétvégén. Klikkelj az aláhúzott címszavakra és megnézheted az aktuális, friss reklámújságokat.

Auchan reklámújság: hétvégére a tejtermékeket az Auchanban érdemes megvenni, főleg ha laktózérzékeny is van a családban. Az akciós laktózmentes tej most mindössze 195 Ft literenként. Egy pohár laktózmentes tejföl pedig 119 Ft. Negyed kiló Riska túró laktózmentes verzióban most csak 249 forint az Auchanban.

Tesco reklámújság: amennyiben csirkéből szeretnéd elkészíteni a hétvégi ebédet, akkor mindenképpen a Tescoban vedd meg hozzá az alapanyagokat. Most a friss csirkemell akciósan mindössze 1199 Ft, a felsőcomb is olcsóbb, 479 Ft kilója, az alsócomb pedig 445 Ft.

Aldi reklámújság: a reggelihez az alapanyagokat most olcsón az Aldiban tudjod beszerezni. A Bécsi és a koktél virsli mindössze 699 forint, 3 darab tonhalkonzerv pedig 599 forintba kerül. A kacsa és libamájpástétom akciósan 199 forint náluk.

Spar reklámújság: ha sertéshúsból szeretnéd a hétvégi ebédeket készíteni, akkor azt olcsón most a Sparban tudod megvenni. A csontos karaj kilója 1299 forint, a sertéscomb is akciós, 1349 forintba kerül. A salátának valót is itt vedd meg, ugyanis egy darab kígyóuborka 129 forint, a paradicsom is akciós most, kilója 349.

Pepco reklámújság: ha már végeztél az élelmiszerek beszerzésével, mindenképpen nézzel be a Pepcoba. Már 1190 forinttól tudsz 100 százalékos pamut rugdalózót venni a gyereknek vagy az unokádnak. De a nagyobb gyerekruhák között is vannak nagyon jó akciós ajánlatok.

Kiemelt kép: Friss reklámújságok az agglomerációban – Forrás: BudasPestkörnyéke.hu