Az Aldi legfrisebb akciós újságjait ide kattintva éred el

Irány a címlap, mert kíváncsi vagyok minden másra is, klikk ide!

Hol van Aldi Budapest környékén?

Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest majdnem minden kerülete, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Gödöllő, Halásztelek, Kerepes, Monor, Piliscsaba, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Vác, Vecsés

Az Aldihoz kapcsolódó cikkeinket ide kattintva éred el!

Mit kell tudni az Aldiról?

Az Aldit 1960-ban alpították Németországban. Nevét az ALbrecht DIscoount rövidítésével nyerte el. Később két egymástól független kiskereskedelmi hálózatra, az Aldi Nord és az Aldi Süd nevű cégre vált szét, ezek a mai napig egymástól teljesen külön működnek. A magyar üzletek az Aldi Süd kötelékébe tartoznak.

A magyar piacra 2018-ban érkeztek meg, a székhelyük Biatorbágyon található, itt van az országos elosztóközpont is. Az 1-es útról jól látszik a hatalmas épület, ahol minden hajnalban hosszú sorokban állnak az árukkal érkező és induló kamionok.

Az Aldinak 190 üzlete van Magyarországon, a leginkább fővároscentrikus, agglomerációbarát, hiszen itt van a legtöbb boltjuk. Az üzletek kialakításánál az egyszerűségre és a versenytársak közelségére törekednek, hogy minél több vevőt, minél könnyebben becsábítsanak a boltjaikba.

Irány a címlap, mert kíváncsi vagyok minden másra is, klikk ide!