Egy háromfős társaság kötött bele egy utasba a 3-as villamoson. A BRFK garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Villamoson

Két nő és egy férfi zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson Zuglóban, akit a férfi meg is ütött. A nő leszállt a villamosról, de a háromfős társaság követte és tovább zaklatták. Az eset még júniusban történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A férfi

Fura a videó

Elsőre azt hinné az ember, hogy talán ismerték a zaklatott fiatal nőt, de aztán kiderül, hogy csak szórakoznak vele. Az inzultált lány ráadásul egy terelő mozdulatot is tesz a fiatalember felé, amely láthatóan felbosszantja.

Kővel dobálta a villamost

Tegnap számoltunk be arról, hogy a 24.hu olvasójára hivatkozva írja, hogy megtámadáták a 41-es villamost az éjjel. A mentők vitték kórházba a vezetőjét, egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen állapotban van, de sérülései könnyebbek.

Járműnek is baja esett

A rendőrség is megerősítette a hírt, és hozzátették: a jármű is megrongálódott, nem csak a középkorú férfi sérült meg – számolt be a Kékvillogó.hu.

Nyomoznak

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, az elkövető felkutatása folyamatban van.

Címlapkép a rendőrségi videóból való.