Majka újra ráérzett, mi kell a rajongóknak. Új dalát egy nap alatt egymillióan nézték meg a világhálón. A rendszerkritikus szerzemény a politikusokat nemes egyszerűséggel „nulla teljesítményű parazitaként” mutatja be.

Azt beszélik a városban

Majka és Molnár Tamás közös dala, az „Azt beszélik a városban” rövid időn belül komoly csúcsokat döntött meg. Egy nap alatt egymillióan nézték meg a Youtube-on, ami hazai rekord. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendszerkritika

A szerzemény erős rendszerkritikát fogalmaz meg: a kormánypárti és ellenzéki politikusokat azonos helyen kezelve, a hazai elitet kiéhezett dögkeselyűkként, a mai Magyarországot pedig egy hazugságokon nyugvó helyként bemutatva.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt gondolják az elitről

„Mindenki ezt érzi, de ti el is meritek mondani! Remélem, hogy pár nap alatt mindenkihez eljut ez a dal! Végre, valaki kimondja, valaki, akinek a pénz nem lakat a száján” – ilye és ehhez hasonló hozzászólások születtek a dal hallatán. Szép számmal gratuláltak olyanok is, akik egyébként nem rajongói a rapper dalainak – áll a Blikk cikkében.

Ellentétek, szakadékok

A dal sokak szerint a vidék-nagyváros és a kisember-elit közötti szakadék mellett napjaink hazugságait is kiemeli. A klipben nem egy adott csoportot vagy politikai tömböt céloznak meg az előadók, hanem az összes, minket körülvevő problémára rámutatnak, oldaltól függetlenül, politikai hovatartozástól függetlenül.

A rekordot döntő dal

Forrás: Youtube.com

Lemondta a koncertet

Augusztusban írt arról a BudaPestkörnyéke.hu, hogy Majka technikai problémákra hivatkozva lemondta egyik vidéki koncertjét. A rapper a Facebookon magyarázkodott a rajongóinak, a szervezők pedig ügyesek voltak, azonnal beszervezték helyette Curtist.

Nem teljesültek a feltételek

Majka szerint a Fehérgyarmati Vigasságok elnevezésű rendezvényen nem teljesültek a szerződésben foglaltak. „Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke”– írta ki az Instagramra egy videó kíséretében Majka.

Kisváros=kisbuli

„Nagyon jól tudod, hogy kisváros=kisbuli! Ne Fehérgyarmaton akarj Woodstockot csinálni! Másnak jó volt! (Kowalsky, Tankcsapda stb.) Csak Neked nem! Már másodszorra! Gyere kisebb igénnyel és csinálhatsz úgy is jó bulit! Rád kíváncsiak az emberek, nem a technikádra!” – írta a sztár egyik követője.

Különváltak Curtissel

Majka és Curtis útjai júliusban váltak külön ismét, amikor Majka Villányban váratlanul Curtis nélkül lépett színpadra. Majka már beszélt arról, hogy nagy stábbal dolgozik, pár éve azt nyilatkozta, hogy egy 18 fős stábbal, három teherautóval és két személykocsival járja az országot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: youtube.com