A koronavírus miatt lemondja sokszereplős előadásait a Centrál Színház. A teátrum azért döntött így, mert a járvány miatt komoly veszélynek tartják a nagyszámú művészt igénylő előadásokat.

A koronavírus miatt több előadását is törölte a Centrál Színház – ezt Facebook oldalán jelentette be az intézmény vezetője.

 „Kollégáink és az önök védelmében szeptemberi műsorunkból a legnagyobb sajnálattal bár, de törölnünk kell a My Fair Lady, a Legénylakás és A nevem Mary Page Marlowe előadásait.

Mérsékelni szeretnénk azonban a károkat, melyeket a helyzet ránk, önökre kényszerít. Kárpótlásként az elmaradó előadások főszereplőivel a tavalyi évad nagy sikerét, a Love Letters-t tűzzük műsorra” – írja a színház vezetője.

A változás szeptemberben három előadást érint, összesen hét alkalommal:

  • A My Fair Lady, 12-i és 17-i előadása helyett Tompos Kátya és Alföldi Róbert olvassák fel a Love Letters-t.
  • A szeptember 13-i Legénylakás helyett Tompos Kátya és Stohl András olvasnak majd.
  • A nevem Mary Page Marlowe elmaradó előadásai helyett szeptember 11-én és 24-én Básti Juli és Stohl András, szeptember 14-én és 27-én Básti Juli és Scherer Péter játsszák Melissa és Andy szerepét a Love Letters-ben.
  • A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a fent megjelölt Love Letters előadásokra, melyeket most a nagyszínpadon tartunk meg.

Azoknak a nézőknek, akik nem kívánnak élni ezzel a lehetőséggel visszaváltják a jegyeiket.

Csak maszkban lehet nézni az előadásokat

Nézők és munkatársak egészségének védelme érdekében a Centrál Színház a következő járványügyi protokollt lépteti életbe:

Kérünk benneteket, hogy maradjatok otthon amennyiben a legkisebb, a COVID19-cel kapcsolatba hozható egészségügyi problémát észlelitek magatokon!

  • Az előadások előtt szúrópróbaszerűen ellenőrizzük nézőink testhőmérsékletét
  • A nézőforgalmi terekben kötelező a maszkviselés
  • Kérjük, hogy használjátok az előcsarnokban kihelyezett kézfertőtlenítőket

A budaörsi színház bezárt

A napokban jelentette be a Budaörsi Latinovits Színház vezetősége, hogy gyanús eseteket találtak az intézményben, így 2 hétre bezárnak. Erről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Kiemelt kép forrás: Centrál Színház