A Budaörsi Latinovits Színház két dolgozója koronavírus-gyanúval hatósági házi karanténba került. A teátrum vezetősége ezért úgy döntött, szeptember első két hetében nem tart előadásokat.

Közleményben tudatta a Budaörsi Latinovits Színház, hogy két munkatársuk koronavírusos tünetek miatt hatósági házi karanténba került. A teátrum ezért úgy döntött, két héttel eltolja az előadásait, ami azt jelenti, hogy a Figaro házassága bemutató is később lesz.

“Kedves Nézőink, színházunk két munkatársa enyhe megfázásos tünetekkel, koronavírus fertőzés gyanújával hatósági házi karanténba került. Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy emiatt szeptember első két hetére kitűzött előadásainkat biztosan nem tudjuk megtartani, ez érinti a Figaro házassága bemutatót is.

Elmaradó programjaink pótlásáról és további terveinkről a járványügyi hatóságok előírásainak ismeretében hamarosan tájékoztatjuk Önöket.

Vigyázzanak magukra és drukkoljunk együtt, hogy minél hamarabb találkozhassunk!” – írja a színház a Facebook-oldalán.

A Thália Színházban mindenkit leteszteltek

A múlt hét végén a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy lezárták a Thália Színházat koronavírus-gyanúja miatt. A tesztelést a művészeken és a velük kontaktáló dolgozókon 48 órán belül kétszer végezték el.

A színház emellett közösségi oldalán azt is közölte: minden elvégzett teszt negatív lett, tüneteket senki sem mutatott, így ezek ismeretében nem halasztják el sem a premiereket, sem pedig az előadásokat.

Kiemelt kép: Budaörsi Latinovits Színház – Forrás: budaorsinaplo.hu