A napokban írtunk arról a szörnyűségről, ami Gyöngyösön történt, és amiben a Hungária zenekar egykori énekes, Dolly is érintett volt. Most kiderült, hogy az énekesnőnek mind a kilenc ebe szörnyű állapotban van. Szemük, fülük maradandóan károsodott.

Egyre kuszábbak a szálak

Egyre kuszább a napokban kirobbant állatkínzási botrány, melybe Dolly is belekeveredett, ugyanis az ő menedzsere volt az a nő, akire lecsaptak az állatvédők és a rendőrök. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Másképp emlékeznek a történtekre

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy még a rendőrség kiérkezése előtt elvitt kilenc kutyát a gyöngyösi szaporító telepről – ahol amúgy horrorisztikus állapotok uralkodtak –, mondván segítsen az ebeknek. A spontán mentőakciójára azonban másképp emlékeznek az állatvédők és a gyöngyösi ebrendészeti telep vezetője is – írja a Bors.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A saját kutyái voltak

Elmondásuk szerint Dolly azt állította nekik, hogy mind a kilenc kutya az ő tulajdonában van, ráadásul az énekesnő aznap nem lépett be az ingatlan területére.

Furcsa nyilatkozatot tett

„A tulajdonos kivitt neki öt francia buldogot és négy másik fajkutyát. Amikor arról kérdeztük Dollyt, hogy miért tartja ezen a telepen a saját kutyáit, (…) annyit mondott, hogy a szükség nagy úr, ezért helyezte el menedzserénél a kutyákat ideiglenesen” – nyilatkozta a bulvárlapnak Palotai Dóra gyöngyösi ebrendész.

Szörnyű állapotban voltak

Egyébként mind a kilenc kutya szörnyű állapotban van, azonnali orvosi ellátásra szorulnak.

Lemondó nyilatkozatot tett

Az ebekkel kapcsolatosan az énekesnő végül lemondónyilatkozatot tett, vagyis a tulajdonjogot átruházta az Állatmentő Szolgálat Alapítványra.

Valami furcsa van az ügyben

int a Bors megjegyzi, mindebből azt derül ki, hogy Dolly nem kutyákat menteni érkezett a horrortelepre, hanem csak a saját kutyáit akarta elvinni a lefülelt helyszínről.

Állatkínzás a vád

Ahogy korábban a kékvillogó.hu is megírta, Egy gyöngyösi szaporító karmai közül körülbelül 50 kutyát mentettek ki állatvédők csütörtökön. Az állatkínzás elkövetője az ismert magyar énekesnő, Dolly menedzsere.

Szörnyű körülmények között éltek az állatok

Az ebek többsége zárt helységekben, saját ürülékében tengődött – írta a Gyöngyös Ma portál.

Gyomorforgató körülmények

A kutyák lakhelye mellett lévő lakóházban is gyomorforgató látvány fogadta az állatvédőket. Az állatvédő szervezetek emberei a borzalmasan sovány, daganatos kutyák mellett olyat is találtak, akinek nyílt sebe volt.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: TV2