A József Attila Színházban az Amadeus kerül színre, az Újszínházban a Keresztény Színházi Fesztivál keretében egri vendégjáték, a Nagymama látható. A Márai Művelődési Házban Máté Gábor és a Kaláka Kosztolányi-estje kínál kellemes szórakozást. A lelkes édesszájúak Etyeken a macaronkészítést sajátíthatják el.

Amadeus a József Attila Színházban

Mozart egyetlen embernél talál megértésre, csupán az udvari komponista, Antonio Salieri ismeri fel az ifjú zsenialitását. Shaffer drámaírói nagyságát dicséri, ahogy Salieri óvó szeretete Mozart zenéjének bűvöletében aljas féltékenységgé dagad, és már csak egy célja marad: megsemmisíteni az ifjú zsenit, és elsöpörni életművét. Főszerepben: Fila Balázs, Tasnádi Bence, Kónya Merlin Renáta.

Az Egri Gárdonyi Géza Színház vendégjátéka

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A nagymama az Újszínházban

VII. Keresztény Színházi Fesztivál keretében Az egri Gárdonyi Géza Színház előadása az Újszínházban. Csiky Gergely: A NAGYMAMA című romantikus vígjátékát rendezte: a Jászai-díjas Blaskó Balázs, főszerepben Saárossy Kinga, Csathó Norbert, Dér Gabi.

ZENE SZÓVAL – Máté Gábor és a Kaláka együttes Kosztolányi estje

Összeállítás Kosztolányi versekre írott (a Hangzó Helikon sorozatban megjelent) dalokból és Kosztolányi Dezső publicisztikájából, a Nyelv és lélek című kötet írásaiból a Márai Sándor Művelődési Házban.  

AKARSZ-E JÁTSZANI?

Kosztolányi versei dalokban

Kosztolányi Dezső versei dalokban szólalnak meg, Máté Gábor, pedig prózai írásaiból válogat, megmutatva Kosztolányi írásművészetének másik fontos elemét, másik aspektusát.Előadják: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs és Máté Gábor. Koncert felnőtteknek.

Finomságok Mennyországa

Macaron workshop Etyeken

A Finomság Mennyország tortaműhelyében most megtanulhatjuk az oly divatos macaronok készítését az alapoktól kezdve egészen a csúcsmodellekig.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/jozsefattilaszinhaz