A korábbi próbálkozások kudarcai után Ambrus Attila végleg megszakította a kapcsolatot édesanyjával. Az asszony még a hetvenes években megismert egy vallást, és azóta is annak szellemében éli mindennapjait. A Viszkis elárulta: a faluban fekete bárányként tekintettek anyukájára annak idején.

Nem ünnepli a karácsonyt

„Az anyám Jehova Tanúja, ők pedig a vallási nézeteik miatt nem ünneplik a karácsonyt. Nekik más az értékrendjük ezzel kapcsolatban is. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Vagy tudomásul veszem, vagy bevágom a durcát” – mondta a Viszkis. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Viszkis máshogy gondolja

„Viszont én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk” – tette hozzá.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Teljesen kiírtam az életemből”

Ambrus Attila édesanyja később azt mondta: nem hajlandó elmenni unokáinak a keresztelőjére. A sikertelen próbálkozások után a Viszkis komoly döntést hozott. „Én végleg le szeretném zárni az anyámmal való beszélgetéseket. Teljesen kiírtam az életemből, nincs rá szükségem”– mondta a Bors írásában.

Az első nyár

Ambrus Attila kisfia, Magor 2021. november 12-én született, így most volt az első nyár, amit családjával töltött. „Hatalmas öröm egy kisgyermek, de ugyanakkor hatalmas felelősség is társul hozzá, és nem mindig minden fenékig tejfel. Főleg így, hogy egyikük egyéves, a másik pedig három” – árulta el a Viszkis.

Segíteni szeretne Berki Krisztián gyermekeinek

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Ambrus Attila segíteni szeretne Berki Krisztián félárván maradt lányainak. Az Ázsia Expressz című televíziós vetélkedő első évadának győztes párosa könyvet is írt arról, miket éltek át a valóságshow során.

Rosszfiúk Ázsiában

A könyv 2018-ban jelent meg Rosszfiúk Ázsiában címmel. A kiadótól mindkét író kapott fejenként ezer példányt, amit saját maguk értékesíthettek. A Viszkisnek sikerült eladnia mindegyik példányt, ám Berki Krisztián nem törődött a rá eső rész sorsával.

Berki nem ment el a könyvekért

A Viszkis elmondta, mindkét író példányait hozzá postázták. Berki Krisztián azonban nem ment el értük, hiába kérlelte Ambrus Attila több alkalommal is. A Viszkis a saját példányait már rég eladta, ám Berki Krisztián része még mindig nála van. A Viszkis úgy döntött, hogy Berki Krisztián halálát követően maga fogja értékesíteni a megmaradt példányokat. Az így keletkező bevételt Natasának és Emmának szeretné adni.

Megrendítette a tragédia

A Viszkis elmondta, bár összeveszett Berki Krisztiánnal, a halála mélyen megérintette. A két kislányt pedig sajnálja, hiszen apa nélkül kell felnőniük. Szeretne segíteni nekik, ezért döntött így, hogy a könyvekből befolyó összegekkel támogatja őket.

Ennyiért árulja őket

A könyvek darabját háromezer forintért árulja, így az ezer példány után 3 millió forint folyhat be összesen. Ezt elfelezve utalná Emma és Natasa számára, azaz mindkét gyermek 1,5-1,5 millió forintot kaphat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ambrus Attila – Forrás: TV2