Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti a közösségi oldalukon számoltak be róla, hogy zátonyra futott a házasságuk. Az igazi atombombát azonban ezt követően Kulcsár Edina dobta le, aki közölte, hogy máris rátalált a szerelem, a magyar rapper, G.w.M, azaz Varga Márk személyében.

G.w.M exe

Ahogy megírtuk a zenész egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy elhagyta a családját, azonban akkor még senki nem tudta, hogy Kulcsár Edina miatt. A média azóta ettől hangos, napi szinten jelennek új és újabb hírek az újdonsült pár háza tájáról, valamint időközben az elhagyott felek, azaz Csuti és G.w.M exe, Nagy Melanie is megszólalt. Utóbbiról az is kiderült, hogy rendkívül intelligens, tanult hölgy, aki egy igencsak nívós ösztöndíjat utasított vissza annak idején, párja G.w.M kedvéért. A kétgyermekes anyuka ezen túlmenően sokak számára ismerős lehetett valahonnan, ugyanis Melanie annak idején feltűnt a Megasztár válogatóján is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hurrikánként söpört végig a médián

Az újdonsült szerelem híre hurrikánként söpört végig a médián, Edina és G.w.M is meg-megszólaltak a szerelmüket érintően, a közvélemény pedig lélegzet visszafojtva várja – vagy nem – az újabb posztokat. Persze Csuti magánéletére is rengetegen lettek egy csapásra kíváncsiak, sőt az instagramos kommentszekciót gyakorlatilag ellepték az üzletember mellett kiálló posztok.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A szombat esti posztok

Az új bejegyzésekre pedig nem is kellett sokat várni, ugyanis szombat este mind Edina, mint pedig Csuti hírt adott arról, hogy mi is csinálnak aktuálisan. Ebből elég egyértelműen az sejlik, hogy míg Edina az új párjával randizgat, addig Csuti a gyerekekkel tölti az időt.

Egyik itt, másik ott

Az üzletember ugyanis a két gyerkőcével töltött fel egy közös fotón, amint épp együtt játszanak, Edina mindeközben Instagram sztoriban tudatta, hogy egy belvárosi étteremben mulatja az időt, új szerelme oldalán.

Kapcsolódó:

Csuti mutatta be őket egymásnak

Edina és új szerelme egyébként egy közös projekt révén ismerkedtek meg egymással, ugyanis az egykori szépségkirálynő szerepelt a férfi klipjében, ami még novemberben jelent meg, a történet pikantériája pedig az, hogy a feleket nem más mint Csuti mutatta be egymásnak. ” „Én mutattam be őket egymásnak. Én segítettem a közös videoklipjükben, és előfordult, hogy én vittem az énekórákra Edinát. Nem tudom, mit érzek, de egy picit tragikomédiában érzem magam”  – árulta el a Borsnak Csuti korábban.

Hónapok óta tarthat

Az, hogy a szerelem pontosan mikor kezdődött kettejük között, nem ismert, annyi azonban biztos, hogy nem egy friss dologról van szó, ugyanis Edina a tegnapi posztjában azt írta, hogya múltbéli dolgokat már hónapokkal ezelőtt lezárta, a szerelem amit pedig most érez egy olyan szerelem, amilyenben még sosem volt része.

Edina érzései

“Amit érzek ez iránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert „hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem, és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!” – fogalmazott a posztban a modell, abban a posztban, melyben leleplezte új szerelme kilétét.

Ezt mondja Csuti

Bár az már hónapok óta ismert volt, hogy Csuti és Edina házassága romokban hever, de talán arra maga Csuti sem számított, hogy egykori szerelme ilyen hamar új párra talál, de arra bizonyosan nem, hogy ezt ilyen hamar meg is osztja a nagyvilággal. A férfit a Bors munkatásai érték utol, megkeresésre elmondta, nehéz most bármit is mondania.

A gyerekek a fontosak

“Nehéz bármit mondani. Én továbbra is küzdök azért, hogy a gyerekeimnek olyan apja legyek, mint eddig, és a velük töltött időből töltekezzek” – mondta a lapnak Csuti, aki a benne kavargó érzésekről is beszélt.

Csalódott

“Mérhetetlen harag van bennem. Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt” – fogalmazott Csuti, aki hozzátette a közös gyerekek miatt igyekszik jó viszonyban maradni Edinával. A csalódottságáról Csuti egyébként a Palikék világa című videó sorozatban is beszélt a napokban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csuti és Kulcsár Edina – Forrás: Fem3