Szinte semmire nem emlékszik Rácz Jenő abból a borzalmas pár percből, amikor durván kiütötte barátját, Kabát Petit az RTL showműsorában. A sztárséf azt mondja, szívszorító volt látni, ahogyan a volt focista párja sírt a Sztárbox ringjében. Kabát Petit a meccs után mentő vitte kórházba.

Kiütés a showműsorban

Amint arról mi is beszámoltunk, brutális bunyó lett Rácz Jenő Michellin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűritagja és Kabár Péter válogatott labdarúgó boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe, percekig ápolták, miközben Peti párja, Róka Adrienne üvöltve zokogott a ringben.

Felfüggesztett barátság

“A barátságunkat 8 percre fel kell függeszteni” – mondta Kabát Peti a ringbe lépés előtt az RTL Sztárbox című élő műsorában vasárnap este. Rögtön az első menet elején a bírónak le kellett állítani őket, mert annyira egymásnak mentek, hogy a szabályokról is elfeledkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy kiütés

Rácz Jenő masszívabb izomzatúnak tűnt, de Kabát Peti gyorsabb volt az első menetben. A második menetben kicsit vesztettek a lendületből. Nyugodt ütésekkel indult, de a 2. menet 39. másodpercében Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit.

Brutális box

A kiütés olyan brutálisra sikerült, hogy orvost kellett hívni a földön fekvő focistához. Kabát Petinek a párja is a ringbe rohant, Peti edzőjének a vállán zokogott. A műsor szakkommentátora, Kovács „Kokó” István szerint Kabát Peti agyrázkódást kapott, holnap kicsit fájni fog a feje, de nem lesz baja. A műsorban úgy tűnt, hogy Peti egy pillanatra elvesztette az eszméletét, de az eredményhirdetésre már jobban lett.

Mentő vitte kórházba

A Blikk beszámolója szerint, az eredményhirdetés után Kabát Petit mentő vitte kórházba. Állapotáról egyelőre nincs hír. Viszont még vasárnap este interjút adott Rácz Jenő, azt mondta, nagyon sajnálja, amit a barátjával történt.

Szívszorító élmény

„A barátomat ott látni a földön, az szívszorító élmény volt, illetve, amikor eltelt 2-3 perc és még mindig ott feküdt a földön, akkor az tényleg úgy megfacsart belülről”.

Nem tudja, mi történt

Rácz Jenő azt mondta, nem fogta fel a meccs előtt, hogy mi történik, sem az ütés követően és közben sem. Vissza kell néznie a felvétel, hogy megértse, mit is tett abban a szörnyű pillanatban.

Dóri is ezt tette volna

„Nagyon rossz látvány volt számára, amikor Kabát Peti párja, Adri, őrjöngve zokogott a ringben. Azt is el tudja képzelni, hogy az ő felesége ugyanezt tette volna fordított helyzetben. „Ha én ott vagyok a földön, akkor egészen biztos, ő is sírva jött volna be”.

Sportként fogta fel

„Én próbáltam az egészre úgy tekinteni, hogy ez egy sport. Mindketten Petivel azt írtuk alá, hogy vállaljuk az esetleges következményeket, amely ezzel jár. Úgyhogy ezzel az erővel én is járhattam volna ugyanígy” – mondta a sztárséf.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: