Tönkrement az élete annak az asszonynak, akinek a fia egy évvel ezelőtt felakasztotta magát a ceglédi rendőrség fogdájában. Krisztiánt édesanyja jelentette fel, miután feltörte a család autóját. Emiatt került a 26 éves férfi a rendőrségi fogdára, ahol végzett magával.

Véget vetett az életének

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, tavaly júliusban a ceglédi rendőrség fogdáján kioltotta saját életét egy 26 éves férfi. Krisztián, a 72 órás fogdából szabadult volna, de azt már nem várta meg. Kötelet sodort lepedőjéből és felakasztotta magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentők sem tudták megmenteni az életét

A hivatalos vizsgálat szerint őrszemélyzet nem követett el mulasztást. A szabályzatnak megfelelő időközönként benéztek az egyszemélyes zárkában fogva tartott férfihoz, és amikor észlelték a bajt, azonnal megkezdték az újraélesztést és a mentőket is értesítették. Hiába érkezett hamar a segítség, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Édesapja elzavarta otthonról

„Krisztián, vagy ahogy mi becéztük, Lütyő jóravaló gyerek volt, de elkövetett néhány hibát az életben. Olykor nyugtatókat szedett vagy drogozott, alig dolgozott, pedig elintéztem neki, hogy térköveket rakhasson az építkezés mellett, ahol most biztonsági őr vagyok. Az édesapja nem bírta nézni a dologtalanságát, ezért három hónappal ezelőtt elzavarta otthonról” – mondta a tragédia után a gyászoló édesanya.

Magát okolja az édesanyja

Ezután Krisztiánt egyik bátyja fogadta be. Az édesanyja magát okolja azért, amiért a 26 éves fiúnak ilyen tragikus körülmények közt ért véget az élete.  

Anyja jelentette fel

Krisztián azért került fogdába, mert feltörte a család autóját, édesanyja pedig feljelentette. A rendőrök elfogták a férfit, majd kiderült, több feljelentés is érkezett ellene. A tragédia után Melinda magát is okolta azért, amiért Krisztián véget vetett életének.

Feljelentést tett a család

Dabis Melinda egy éve próbál magyarázatot találni fia öngyilkosságára. A család korábban feljelentést tett, mert úgy ítélte meg, hogy a rendőrségi személyzet megakadályozhatta volna a tragédiát, ám az ügyet végül lezárták, és megállapították, hogy senki nem vonható felelősségre.

Egy éve minden megváltozott

„Amióta Lütyő itt hagyott bennünket, minden megváltozott. Tudom, hogy voltak problémák a fiammal, de én igazán mellette álltam. Gyakran én pénzeltem, hogy enni tudjon, vagy vehessen valamit a négy gyermekének” – mondta egy évvel fia halála után Melinda a Borsnak.

Rongálásért vitték be

„Rongálásért vonták a rendőrök kérdőre, azért volt bent a fogdán a végzetes napon. Azt nem várta meg, hogy kiengedjék, pedig éppen lejárt volna a 3 napos fogvatartás. Sosem fogom feldolgozni, hogy a fiam nincs többé” – mondta Melinda.

Tönkrement a házassága

A gyászoló édesanya ráadásul a minap szembesült azzal, hogy házassága is tönkrement. „A férjem úgy döntött, hogy máshol keresi a boldogságot, amit nem tűrhetek. Most a munkahelyemen szabadnapot kérek a jövő hétre, hogy elmehessek az ügyvédemhez. Úgy döntöttem, hogy benyújtom a válópert”.

Új életet kezd

Az asszony most azt tervezi, hogy a 12 éves kislányával kezd új életet. A többi gyermeke férjnél van vagy megnősült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Ceglédi Rendőrkapitányság – Forrás: police.hu