Luxuslánybúcsúval búcsúztatja régi életét Várkonyi Andrea, aki egy hét múlva megy feleségül Mészáros Lőrinchez. A volt tévés egy balatoni luxusvitorláson partizgat celeb barátnőivel, mielőtt beházasodik a felcsúti családba. Ugyan az esküvő csak egy hét múlva lesz, de Várkonyi már hetekkel ezelőtt közös céget alapított Orbán Viktor barátjával.

Egy hét múlva házasodnak

Szeptember 24-én köti össze hivatalos is az életét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Az esküvőre 130 vendéget várnak. A Story magazin azt írja, hogy a lagzi előtt a menyasszony egy exkluzív csajos bulival búcsúztatja régi életét, ahová csak bizalmas barátnőit hívta meg. Doszpot Evelin, Gombos Edina, Pirner Alma és az egykori TV2-s műsorvezető egyik sminkes barátnője is a vendégei között szerepel.

Riói karnevál

A helyszín állítólag a Balatonra esett, az esküvőt megelőző napokban egy luxusvitorlással hajóznak ki. A szűk körű lánybúcsú latinos hangulatban telik majd, megidézik a riói karnevált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Tihanyban lehet az esküvő

Amint korábban már megírtuk, a lagzit a Mészáros birodalomhoz tartozó tihanyi Vinarius borbár és rendezvényházban tarthatják. Két évvel ezelőtt egyébként Rogán Cecília is itt tartotta esküvőjét, miután elvált Rogán Antaltól és hozzáment egy teniszedzőhöz.

Változhat a helyszín

De most egyes hírek szerint az is elképzelhető, hogy a felcsúti milliárdos és a volt televíziós meggondolta magát, és csak az utolsó pillanatban értesítik a vendégeket arról, hogy máshová kell érkezniük.

Alcsúti golfklub

A naphire.hu viszont úgy tudja, a lagzit végül Alcsúton tartják, Mészáros Lőrinc egyik birtokán. Amennyiben ez igaz, akkor valószínűleg a Pannónia Golf és Country Clubban mulat majd a NER elit. A golfklubot a felcsúti milliárdos 2019-ben vette meg Csányi Sándor OTP vezértől.

Alcsúti golfklub – Forrás: hungolf.hu

Jennifer Lopez Tihanyban

Júliusban a Blikk arról írt, hogy az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért, 500 millió forintért jön el a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos és a volt tévés lakodalmára. „Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak” – írták

Felháborodtak az olvasók

Jennifer Lopez állítólagos szerződtetése Mészáros-Várkonyi esküvőjére a közösségi oldalakon nagy port kavart. Nemcsak az ellenzéki politikusok, hanem az újságolvasók is felháborodtak azon, hogy közel félmilliárd forintot fizethet ki a felcsúti milliárdos egy világsztárnak csak azért, hogy egy órás magánkoncertet adjon.

A menyasszony cáfolt

Várkonyi Andrea ezután cáfolta, hogy a világsztár lépne fel az esküvőjükön, úgy vélte, az „újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség”. Hogy valaki rászólt Várkonyira és le kellett mondania a világsztárt vagy tényleg nem is volt róla szó, azt a nagyközönség úgysem fogja megtudni.

Két hete ment férjhez Mészáros Lőrinc lánya

Egyébként két hete is volt már egy esküvő a Mészáros családban. A milliárdos első házasságából született lánya, Beatrix ment férjhez. Ezt a partit Felcsúton tartották. Több száz vendég volt jelen, köztük Orbán Viktor és fia Gáspár is. A talpalávalót pedig az Edda szolgáltatta.

Két asszony

A családi eseményen Várkonyi Andrea is részt vett. Mészáros Lőrinc volt feleségének így újra szembe kellett nézni egykori alkalmazottjával, aki egy hét múlva három gyermeke apjának lesz a felesége.

Felmondott

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelme akkor kezdődött, amikor Várkonyit leszerződtette Mészáros korábbi felesége a saját tévéjébe. Amikor kiderült, hogy a celeb összejött a férjével, Várkonyi felmondott, Mészáros és a felesége elváltak.

Közös cég

Már közös céget is alapított Várkonyi és Mészáros, amelynek főtevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele, de foglalkozhat saját tulajdonú, bérelt ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével is. Az Ekho Belvedere Kft. az esküvő előtt három héttel került Várkonyi Andrea és az egykori gázszerelő nevére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás: BPK montázs