A Budapesti Autósok Közössége Facebook-oldala mindig ad témát, amit érdemes megosztani. Ez az eset az M4-es autópályán történt.

Egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette az esetet

Azt nem lehet tudni, pontosan hol, de az M4-es autópályán történt pénteken ez az eset, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített. Egy Suzuki Swift sofőrje a záróvonalon keresztül előzte meg a kamiont, majd szándékosan belehajtott az előtte – szabályosan – közlekedő autóba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hárman üvöltöttek egymással

A sértett sofőr egyből kiugrott a kocsijából. A Suzukis azonban csak az autójából osztotta az észt, míg a kamionos is bekapcsolódott a vitába. – írta a portál.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Majdnem verekedés lett a vége

A két személyautó vezetője egyszer csak megindult egymás felé. Talán egy komoly verekedés is lehetett volna belőle, ha a kamion pilótája nem figyelmezteti mindkettőjüket, hogy a fedélzeti kamerája mindent rögzít.

A kamionsofőr így emlékezett a történtekre

„A kisoroló kocsisort megelőző autó bevágott a kamionom elé és nekiment az előttem lévő autónak. A kamerán egy óra eltérés van, 18 órakor készült a felvétel. Sajnos nem hallottam mit mondott az előtte lévő sofőrnek a srác. Én szóltam neki hogy bent van a kamera.”

A bunkó sofőr mindenkinek beszólt

„A kézmutás meg nekem szólt mert rádudáltam, hogy bevágott elém. Nekem is beszólt amúgy valami szépet. Úgy tudom, hogy csak a Suzukiban lett kár. Elhajtottak, de nem tudom, hogy utána lerendezték-e egymás között a dolgot” – árulta el a kamion sofőrje, aki a felvételt elküldte a Budapesti Autósok Közösségének.

Nézze meg a videót az esetről

Sokszor egy rosszullét okozhat tragédiát

Durva baleset történt Budapesten, a Hungária körúton nem is olyan régen. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében.

Később kiderült, rosszul lett

„8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk” – nyilatkozta a Borsnak az egyik gyalogos.

Mentőautóban a sofőr

A nő hozzátette, egyedül a sofőrt ültették mentőautóba. Úgy tudja, az ijedtségen kívül a gyalogosok közül senki nem szenvedett komolyan sérülést. Egyedül egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra. Az autót vezető férfi párja szomorúan mondta, hogy „sajnos vezetés közben rosszul lett, emiatt történt a baleset”. A 27 éves sofőrt kórházba vitték.

Öt gyalogost sodort el

A rendőrség közleménye szerint március 14-én reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost. A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták.

Kiemelt fotó: Youtube

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.