Megsérült egy artista pénteken délután a Szigeten. A művész éppen egy darun állt, amikor valami történt, és hat métert zuhant. Elképzelhető, hogy mindkét lábát amputálni kell.

Magával rántotta

A francia együttes tagjai egy darut használták a mutatványhoz, a daru egyik eleme becsípte a lány lábát és magával rántotta a mélybe a nézők szeme láttára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem kizárt, hogy amputálni kell

A fiatal nőnek mindkét lába eltört, azonnal kórházba vitték és megműtötték. A baleset után végig magánál volt. Az orvosok még küzdenek érte, de nem kizárt, hogy le kell vágni a lábait – írja a Tények.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Francia társulat

A nőt a Honvédkórházba szállították. Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, a La Burrasca francia társulatból sérült meg egy nő. A társulat tagjai az RTL Híradónak azt mondták, hogy az artista már jobban van, és most bíznak abban, hogy a következő szeptemberi fellépésükre már együtt utazhatnak.

A különleges szerkezet egy másik fesztiválon:

A hivatalos közlemény

A BudaPeskörnyéke.hu érdeklődésére a szervezők közleményt küldtek portálunknak. Eszerint “a Sziget egészségügyi csapatát ma délután egy balesethez hívták a cirkuszi helyszínhez, miután egy artista az előadás folyamán megsérült.”

Változott a program

„A helyszínre azonnal kiérkező mentőszolgálat az előadóművészt lábsérüléssel szállította kórházba. A szervezők remélik, hogy a sérült artista mihamarabb felépül. A műsorváltozásról később ígérnek információt.”

Több előadás van a sátorban

A baleset helyszíne, a Cirque du Sziget egy körülbelül ezer férőhelyes sátor. A mutatványos egy daruról, 6-8 méter magasból zuhant a mélybe.

Sok helyről jönnek

A Szigetre már kedden több ezren kiköltöztek, 103 országból érkeznek vendégek, és 54 ország művészei készülnek produkcióval. Naponta több mint 150 koncert, előadás és egyéb program, a 6 nap alatt mintegy 1000 produkció mutatkozik be az 53 programhelyszín.

Féláron

A 11. életévüket be nem töltött gyerekek ingyen léphetnek nagykorú felügyelete mellett a fesztivál területére, a 14. életévüket be nem töltött fiatalok pedig csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a fesztiválon. És minden nap este 11 óra után – az eMAG támogatásával – féláron vehetünk aznapi jegyet, vagyis este 11-től reggel 8-ig olcsóbban bulizhatnak. A hagyományos rockzenei programok pl. 23 órától kezddódnek.

Jön a zárás

A fesztivál szerdán kezdődött, kedden este már mintegy tízezer ember volt a Szigeten, amely augusztus 15-ig tart, és emiatt az egyik rakpartot (Auchan háta mögötti rész) is lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A különleges daru egy másik fesztiválon – Forrás: Facebook/La Burrasca